27.01.2022
O noua premiera! Lia Taburcean a lansat videoclipul oficial pentru piesa „Canta Lia”: „Speram sa fie hitul anului” - VIDEO

Chiar daca posteaza mai rar pe Instagram, Lia Taburcean adora uneori sa povesteasca intamplarile, trairile si experientele cu internautii. De aceasta data, artista si-a bucurat fanii cu o noua premiera, un videoclip la piesa „Canta Lia”. 

Videoclipul a strans peste 17 mii de vizualizari pe YouTube, iar pe Instagram circa 15 mii de vizualizari si multe comentarii pozitive din partea urmaritorilor sai. 

Bravo draga mea”, „Ca de obicei, un hit”, „Esti foarte bravo”,„Felicitari cu lansarea piesei!! Speram sa fie hitul anului”, „Mereu la inaltime, Lia!”, au scris fanii sai. 

Un duet minunat! Aurel Chirtoaca si Cristina Pintilie, provocati de Anisoara Loghin: „Cred ca am sa ma reprofilez, am sa fiu profesoara de matematica” - VIDEO

In videoclip o vedem pe Lia intr-o rochie de culoare roz, ornamentata cu diferite desene si flori colorate. Iar deasupra, interpreta poarta o pelerina, la fel roza. Ca accesorii, cantareata a ales sa poarte o pereche de cercei foarte lungi si un colier cu flori. 

„Unde cheful veselia? Canta Lia, joaca Lia Sa traiasca omenia”, unul dintre versurile piesei, care reda exact dimanica melodiei, dar si a interpretei, care mereu este pozitiva si plina de energie. 

Aparitie provocatoare pe Instagram! Eva Timus s-a fotografiat intr-o tinuta transparenta: „Te tin minte de la show-ul Golos, erai o fetita mica si timida” - FOTO

Lia Taburcean este o cantareata renumita in tara noastra. In anul 2016 a devenit cunoscuta in Republica Moldova, Romania si alte tari, dupa succesul cu piesa „La nunta asta”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie