06.10.2024
Iuliana Beregoi, superbă în rochie de mireasă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o - FOTO

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai apreciate artiste din Republica Moldova, a reușit să își surprindă fanii după ce a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram în care apare purtând o rochie de mireasă. Artista, care a împlinit recent 20 de ani, a creat o adevărată senzație pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Imaginile au fost însoțite de o descriere criptică, „În curând”, ceea ce a generat o avalanșă de comentarii din partea admiratorilor săi.

Mulți dintre aceștia au început imediat să speculeze că artista ar putea să se căsătorească, fiind surprinși de anunțul neașteptat: „Te măriți?”, „Felicitări, Iuliana!”, „Am lipsit de pe Instagram doar o zi și Iuliana Beregoi se căsătorește???”, „Doamne ajută, casă de piatră” sau „Te pregătești de nuntă?”.

Rochia de mireasă purtată de Iuliana este una deosebit de elegantă, cu un design modern și detalii romantice, care i-au pus în evidență frumusețea naturală și delicatețea. Tânăra artistă a preferat un stil clasic, dar cu un aer contemporan, iar imaginile au adunat rapid zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Deși artista nu a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care a îmbrăcat rochia de mireasă, cei mai mulți fani au speculat că ar putea fi vorba de un proiect muzical, cel mai probabil un nou videoclip. 

Iuliana Beregoi are peste 1,5 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popuraritate încă de la o vârstă fragedă. Ea este personaj principal în filmul „Două inimi”, o poveste fascinantă despre dragoste, motivație, încredere și împlinirea visurilor.

SURSA FOTO: INSTAGRAM/iulianaberegoiofficial

Articole din aceeasi categorie