21.08.2023
Nunta in showbizul autohton! Cine este cuplul care s-a casatorit in secret - FOTO

Dupa ce la inceputul lunii august au anuntat oficial ca formeaza un cuplu, acum cei doi au trecut la urmatoarea etapa in relatia lor. Este vorba despre nimeni altii decat Petru Haruta, fostul iubit al Getei Burlacu si interpreta Anna Odobescu care a fost casatorita anterior cu Alexandru Vdovicenco.

Desi au evitat sa publice imagini de la eveniment in mediul online, pe contul de Instagram al salii de banchete unde Anna si Petru au jucat nunta au aparut cateva imagini cu ei.

Proaspetii casatoriti au organizat petrecerea de nunta la un restaurant in stil Italian ce se afla la 14 kilometri de Chisinau, pe malul lacului Danceni.

„Eat, drink and be married”, in traducere din engleza: „Mananca, bea si fii casatorit”, au scris reprezentantii salii de banchete si de asemenea au postat un colaj format in 4 fotografii in care apare atat Ana, cat si Petru.

Natalia Barbu, din nou in vacanta! Destinatia de vis pe care a ales-o: „De mult imi doream sa ajung si uite ca sunt aici” - FOTO/VIDEO

Pentru frumosul eveniment din viata ei, interpreta Anna Odobescu a ales sa poarte o rochie alba din satin ce i-a dezgolit frumos umerii. De asemenea, nu a putut lipsi nici voalul miresei, care a fost unul minimalist, insa extrem de stilat. Totodata, Haruta a optat in favoarea unui costum clasic de culoare neagra.

Anna Odobescu si Petru Haruta au o diferenta de varsta de 14 ani, interpreta avand 31, iar instrumentistul 45.

Mama sau tata? Vezi care a fost primul cuvant rostit de Avraam, fiul sotilor Burlaca - VIDEO

Articole din aceeasi categorie