29.07.2024
Nuntă de poveste! Interpretul Vasile Macovei s-a însurat. Primele imagini de la nunta spectaculoasă pe care a avut-o - FOTO/VIDEO

Într-o zi plină de emoții și bucurie, Vasile Macovei și Vlada Popov și-au sărbătorit dragostea printr-o ceremonie, alături de familie și prieteni apropiați. 

Cei doi îndrăgostiți și-au început povestea de iubire în 2019, iar în vara anului trecut, Vasile și Vlada și-au mărturisit iubirea și în fața lui Dumnezeu. În acest weekend, ei au organizat și o petrecere fastuoasă alături de cei mai apropiați prieteni și familia lor.

Ziua Vlada Popov a strălucit într-o rochie de mireasă de tip prințesă, iar seara a optat pentru o rochie de tip sirenă care i-a scos în evidență eleganța și grația.

Premieră pentru Republica Moldova! Judocanul Denis Vieru a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris - FOTO/VIDEO

TOP 10 cele mai frumoase femei din lume în 2024, potrivit științei și proporțiilor de aur. Cine este în fruntea clasamentului - FOTO

Tortul de nuntă a fost o adevărată operă de artă, impresionând invitații nu doar prin dimensiuni, dar și prin designul său sofisticat și decorul rafinat.

Semnele zodiacale care nu ajung niciodată la timp, indiferent de context

Interpretul Ionel Istrati și antrenoarea de fitness Nicolle Trifan au fost câțiva dintre cei prezenți la eveniment.

Olimpiada modei: momente fashion remarcabile în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris - FOTO

Vasile Macovei s-a însurat în vara anului trecut

Interpretul Vasile Macovei și partenera lui de viață, Vlada Popov, și-au unit destinele. Acum un an, familia și prietenii cuplului nu au ratat ocazia și au publicat pe conturile lor de Instagram filmulețe și fotografii de la marele eveniment.

După ce a avut loc cununia religioasă, a urmat o petrecere de zile mari. Vasile și Vlada au ales să dea start sărbătorii prin intermediul jurămintelor de dragoste pe care și le-au făcut unul altuia.

Anterior, interpretul a fost căsătorit cu Cristina Bolboceanu. Ei au împreună 2 baieței.

Cele mai bune trucuri de machiaj pentru o piele radiantă, la orice vârstă

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut după ce a participat în cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, primul sezon, unde s-a clasat pe locul 2. Acesta locuiește la moment în Marea Britanie.

Articole din aceeasi categorie