28.07.2023
Nunta anului! Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii s-au casatorit. Cate rochii a purtat mireasa, dar si unde a avut loc evenimentul - VIDEO

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii formeaza unul dintre cele mai cunoscute si longevive cupluri de la noi. Dupa ce s-au cununat acum doua luni, cei doi au organizat si nunta mult asteptata.

Nunta a avut loc intr-un restaurant select din capitala, acolo unde au participat cele mai dragi persoane din viata lor, printre care s-au numarat: familia, rudele si cei mai apropiati prieteni.

Chiar daca Berdaga nu a dezvaluit inca imagini din ziua nuntii, acest lucru l-a facut organizatoarea de evenimente Mirela Urusciuc, dar si alti invitati.

Pe langa locatia divina, Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii au optat pentru un decor din flori naturale unde au predominat in mare parte nunatele de verde, alb si roz.

In aceasta zi speciala, proaspetii soti au avut tinute ce au reusit sa atraga atentia tuturor invitatilor. Michaela a purtat 3 rochii: una din dantela, alta din satin, iar cea din urma cu franjuri.

Kim Kardashian, cu geanta Hermes Birkin de 300 de mii de dolari la un meci de fotbal - FOTO

Totodata, Veaceslav a purtat doua tinute. La inceputul petrecerii acesta a purtat un costum de culoare neagra, dupa care, pentru primul dans al mirilor, el a ales un costul total white.

Dupa cum spune traditia, seara a culminat cu tortul miresei. Acesta a fost de culoare alba si a avut 4 niveluri.

Michaela si Veaceslav sunt impreuna de sapte ani. Cuplul isi incanta regulat urmaritorii cu video-uri frumoase, unde isi demonstreaza dragostea. In luna iunie a anului 2021, tanarul a cerut-o in casatorie pe Michaela, intr-un mod foarte romantic. Iar de curand cei doi u devenit sot si sotie.

Nicoleta Bezer a absolvit Universitatea Kingston din Marea Britanie! Vezi in ce domeniu s-a specializat bloggerita - VIDEO

Articole din aceeasi categorie