29.06.2020
Nu mai pot de dorul concertelor. Au cantat live pentru toti vecinii chiar de pe acoperisul blocului lor din Chisinau

Dana Markitan a publicat acum cateva ore un clipulet video pe pagina sa de Facebook. Aceasta fredoneaza o melodie de dragoste in limba franceza alaturi de partenerul sau de viata si scena - acordeonistul Radu Zaplitnii.

Citeste si :  Dana Markitan a cantat si a dansat la „Romanii au Talent”, dar a fost prea mult pentru Mihai Petre. Juratul a apasat butonul rosu 

Sub un cer senin, pe o cladire inalta si cu o voce superba, Dana si-a bucurat vecinii reali si prietenii virtuali cu piesa ,,L'amour este un oiseau rebelle'' a intepretei franceze Mariei Calllas. Cu acordeonul a acompaniat-o chiar sotul ei - Radu.

Cantareata a postat clipuletul filmat pe pagina sa online. Markitan a notat ca exprienta data a fost incercare in premiera si o provocare pentru ei doi. ,,Am cantat pe acoperisul casei noastre, cu spectatori de la balcoane, tare curios. Speram ca daca levantica deja s-a inchis, gasim noi locuri pentru filmari!'', a mai adaugat artista.

 

Timp de 4 ore e publicatia vedetei a adunat zeci de like-uri si comentarii. ,,Bravo!!! Foarte frumos!'' si ,,Felicitari si succese in toate va dorim'' au notat admiratorii.

Dana Markitan si Radu Zaplitnii formeaza o familie de un an si jumatate. Cei doi stau si lucreza momentan in capitala Moldovei, dupa ce au revenit recent din Italia.

Citeste si :  Au implinit un an de casatorie! Dana Markitan si Radu Zaplitnii: „E nunta de hartie, inca nu se tine tare bine...”

Sursa foto: Facebook.com
 

Articole din aceeasi categorie