09.10.2019
Natalie Imbruglia de 44 de ani a nascut un baietel! Cantareata a apelat la un donator de sperma pentru a deveni mama
Vedeta australiana a anuntat, in cursul zilei de ieri, venirea pe lume a fiului ei, Max Valentine, conceput cu ajutorul unui donator de sperma si al fertilizarii in vitro.

Creatoarea hitului Torn a postat, marti seara, o imagine cu noul membru al familiei sale, Max Valentine, iar anuntul despre venirea pe lume a primului ei copil a fost intampinat cu multa bucurie de catre fanii si prietenii vedetei, care i-au si transmis proaspetei mame felicitari.

„Bun venit pe lume, Max Valentine Imbruglia! Inima mea plesneste de fericire. #baiatulmeu”, a comentat Natalie alaturi de fotografia in care se vede manuta nou-nascutului.  

Imbruglia a anuntat ca era insarcinata cu primul ei copil in iulie, dupa ce a obtinut un test de sarcina pozitiv in urma procedurii FIV pe care a urmat-o. „Cei care ma cunosc mai bine stiu ca mi-am dorit asta de mult timp”, a postat atunci pe Instagram. „Sunt binecuvantata din simplul motiv ca e posibil sa devin mama cu ajutorul fertilizarii in vitro si a unui donator de sperma”, a explicat cantareata in vara.

Natalie a fost casatorita cu fostul lider al trupei Silverchair, Daniel Johns, insa casnicia lor n-a durat mai mult de cinci ani, cei doi muzicieni divortand in 2008. In 2017, frumoasa australianca a declarat ca era implicata intr-o idila cu Matt Field, insa cei doi n-au mai fost vazuti impreuna de anul trecut.

In ciuda relatiilor amoroase din viata ei, care n-au avut parte de un final fericit, Natalie si-a dorit dintotdeauna sa aiba copii. „Mi-ar placea foarte mult sa devin mama”, a recunoscut ea in 2015, pentru The Evening Standard. „E ceva ce o sa mi se intample. Sunt inca increzatoare ca o sa intalnesc pe cineva care sa-mi indeplineasca acest vis. Si, daca nu intalnesc, sunt dispusa sa apelez si la alte variante pentru a-mi vedea visul cu ochii”, a precizat aceasta.

Mai mult de-atat, Imbruglia a declarat ca nu a crezut niciodata ca, la 40 de ani, o sa fie divortata si fara niciun copil, insa iata ca viata i-a demonstrat ca e posibil si un asemenea scenariu. Chiar si dupa o astfel de dezamagire, frumoasa bruneta a gasit forta de-a se redresa emotional si de-a face tot ce i-a stat in putinta pentru a-si indeplini visul de-a deveni mama.

Astfel, singura si plina de speranta, s-a dus la o clinica de fertilitate si si-a discutat acolo posibilitatile de-a ramane gravida. Fara sa ezite, a recurs la un donator de sperma si la o procedura in vitro, care i-au indeplinit dorinta. Natalie a ramas insarcinata in urma FIV-ului facut, a dus sarcina la bun sfarsit si acum era fericita mama a unui baietel mult dorit.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie