22.08.2022
Natalia Barbu este omagiata! Afla unde isi sarbatoreste artista aniversarea, dar si ce mesaj a publicat aceasta in mediul online: „Multumesc lui Dumnezeu pentru...” - FOTO

Natalia Barbu a implinit 43 de ani. Pentru a avea o aniversare mai speciala, aceasta a plecat impreuna cu familia sa pe Insula Santorini din Grecia.

„Astazi e ziua mea, ziua in care inteleg cat de fericita sunt! Sunt iubita si iubesc, am o familie minunata si muzica ce face parte din mine. Multumesc lui Dumnezeu pentru toate darurile vietii, pentru oamenii minunati din viata mea, pentru tot. Va imbratisez cu mult drag pe toti si fericire va doresc.”, a mentionat interpreta in descrierea unor fotografii in care apare fericita tinand in maini un buchet cu trandafiri rosii.

Cu ocazia zilei sale de nastere, mai multi internauti au felicitat-o pe Natalia. „La multi ani minunati!”, „La multi multi ani mereu fericiti si impliniti.”, „La multi ani frumosi, draga mea leoaica! Sa traiesti bine.”, „La multi, multi ani, superba doamna!”, au fost cateva din comentariile fanilor interpretei.

Fascinata de una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, artista impartaseste tot mai multe imagini spectacoloase de acolo, urmaritorilor sai.

Ce facea Jennifer Garner cand fostul ei sot, Ben Affleck, se casatorea cu Jennifer Lopez

Elena Javelea - interpretare emotionanta pe prispa bunicilor! Vezi cum suna melodia „Casa parinteasca nu se vinde” in interpretarea artistei - VIDEO

Natalia Barbu este o interpreta de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si astfel s-a clasat pe locul 10.

La moment, Natalia este casatorita cu milionarul Nicolae Sota si au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

Vlada Botan - escapada in Romania! Vezi ce loc spectaculos a vizitat interpreta: „Nu ne-am asteptat sa fie atat de frig” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie