27.12.2023
Moment neasteptat in direct la O Seara Perfecta! Cum a fost surprinsa Anisoara Loghin: „Cu ocazia zilei tale de nastere nu am putut ramane cuminti in redactie” - VIDEO

Asa cum recent a avut loc ziua de nastere a Anisoarei Loghin, colegele ei de la O Seara Perfecta i-au pregatit o surpriza. Vezi despre ce este vorba in reportajul de mai jos.

„Anisoara nostra draga, la multi ani. Cu ocazia zilei tale de nastere nu am putut ramane cuminti in redactie si am pregatit o surpriza. Despre ce este vorba, aflam imediat”, a spus Madalina Sorocovchi, reporter PRO TV.

De mai bine de 6 ani, seara de seara, Anisoara Loghin te asteapta in fata micilor ecrane cu povesti interesante si invitati alesi.

Casa in care Beyonce si-a petrecut copilaria a fost distrusa de un incendiu in ziua de Craciun - FOTO/VIDEO

Data de 26 decembrie este o zi speciala pentru ea si astfel ii spune „La multi ani” nu doar echipa „O Seara Perfecta”, dar si telespectatorii care in fiecare seara ii sunt alaturi.

„O urmarim pe Anisoara Loghin. Este o persoana dulce, placuta, are un zambet frumos, este atragatoare, te cheama in fata ecranului”, a mentionat una dintre telespectatoarele emisiunii. „Este buna, o cunosc si ca jurnalista la PRO TV, la stiri”, a adaugat altcineva.

„E o fata draguta, o ascult, ma uit, privesc PRO TV-ul”, a mai spus cineva.

Alti admiratori au asociat-o cu o interpreta: „O interpreta buna”.

Dupa o pauza lunga, Sasha Letty revine cu noi forte in showbiz! Ce a pregatit interpreta - FOTO

Prin multime au fost intalniti si oameni care au spus ca nu privesc emisiunea din cateva motive: „Unica emisiune care nu imi place. Nu este pentru mine in primul rand, dar imi plac interpretii buni de muzica populara”.

Chiar daca este o fire muncitoare si multa lume o admira, unii tineri o cunosc mai putin pe prezentatoarea „O Seara Perfecta”: „Nu, nu am vazut”, „Nu”.

La ziua ei de nastere oamenii i-au dorit Anisoarei: „Multa sanatate in primul rand, fericire, sa fie iubita si sa iubeasca”, „Felicitari, ii doresc sanatate, pace si iubire”.

Articole din aceeasi categorie