09.05.2023
Ani de zile s-a zvonit ca nu se suporta, dar acum Shakira si Thalia au pus capat speculatiilor. “Te iubesc, frumoasa mea prietena”

Thalia si Shakira au fost principalele atractii de la evenimentul Billboard Latin Women in Music. Cele doua artiste, despre care se spune ca sunt rivale, au fost premiate pentru contributia lor muzica latino de-a lungul timpului. 

Ani de zile s-a vorbit despre rivalitatea dintre Shakira si Thalia, insa acum cele doua au vrut sa puna capat speculatiilor. S-au imbratisat si s-au fotografiat impreuna, iar apoi au incarcat imaginile pe retelele de socializare, spre incantarea fanilor. 

Cei mai multi au fost surprinsi insa sa le vada in aceasta ipostaza, dup ace ani de zile s-a zvonit ca nu se suporta. Totul a pornit de la un clip mai vechi, in care Thalia sustinea ca nu prea stie cine e Shakira si nici ce stil de muzica abordeaza.

“Shakira mea. Cat de minunat ca te pot imbratisa din nou. Ce placere sa pot sarbatori cu tine si cu colegii nostri din industria muzicala in aceasta zi importanta. Ce noapte de impact! Te iubesc, frumoasa mea prietena, ne revedem curand”, a scris Thalia.

“Pai, nu zicea Thalia ca nu stie cine e Shakira si i-a criticat cantecele? Cata ipocrizie!”

“Acesta este cel mai anticipat duet din istoria muzicii latino”, au mai spus fanii, care le-au implorat sa scoata o piesa impreuna.

“Sa vada toata lumea ca povestile despre ele sunt false. Sunt prietene in realitate”.

Articole din aceeasi categorie