22.06.2022
Miss Brazilia a murit, la 27 de ani, dupa o operatie de indepartare a amigdalelor. Afla mai multe detalii despre acest caz

Miss Brazilia s-a stins din viata la varsta de 27 de ani, in urma unei operatii banale. Anuntul a fost facut de Pastorul Jak Abreu, un apropiat al tinerei.

Gleycy Correia a fost desemnata Miss Brazilia in anul 2018, iar de atunci a devenit o adevarata emblema a frumusetii. Recent, aceasta a suferit o operatie banala, de indepartare a amigdalelor. Din nefericire, au aparut complicatii grave, in urma carora frumoasa brazilianca si-a pierdut viata.

La cinci zile de la operatia de indepartare a amigdalelor, tanara a suferit o hemoragie extrem de grava, urmata de un atac de cord. Aceste complicatii au facut-o pe fosta regina a frumusetii din Brazilia sa stea in coma timp de doua luni. Din pacate, medicii nu au reusit sa ii salveze viata, iar dupa tot acest chin, ea s-a stins din viata. 

Jennifer Lopez, fara pic de machiaj la aproape 53 de ani. Cum arata actrita de la Hollywood fara filtre si editari - FOTO

Anuntul nefericit a fost facut de catre Pastorul Jak Abreu, un apropiat al familiei tinerei. Acesta sustine ca ar putea fi vorba despre malpraxis.

„Dumnezeu a ales aceasta zi pentru a ne lua printesa. Stim ca ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zambetul ei. Va multumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul sa rasplateasca fiecare rugaciune de iubire”, a declarat el pe retelele de socializare.

Masha Efrosinina nu comunica cu mama sotului ei deja de 20 de ani: „O tragedie mare in familia noastra”

„De la primele versuri, mi-au dat lacrimile!” Mihaela Tabura a lansat o noua melodie, insotita de un videoclip oficial: „Este un cantec rupt din inima mea” - VIDEO

Trupul neinsufletit al tinerei a fost trimis la Institutul de Medicina Legala din Macae pentru ca medicii legisti sa efectueze autopsia. 

Articole din aceeasi categorie