12.08.2019
Michelle si Barack Obama au divortat dupa 27 de ani. Motivele despartirii
Este socul anului in Statele Unite! Revista americana Globe anunta ca Michelle si Barack Obama au divortat dupa 27 de ani.

Ceea ce a inceput ca un zvon pare sa capete tot mai multa forta, avand in vedere ca, potrivit publicatiei americane, fostul presedinte al SUA a decis sa petreaca din ce in ce mai putin timp in companiei sotiei si a celor doua fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, si Sasha, de 18 ani, preferand sa calatoreasca in jurul lumii din motive profesionale si lasand educatia tinerelor in grija exclusiva a mamei lor.

Potrivit publicatiilor straine, fosta prima doamna a SUA ar fi indignata ca sotul ei nu si-ar fi respectat promisiunea de a o lasa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soti ar fi decis sa plece fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oara cand se speculeaza asupra unei posibile crize intr-unul dintre cele mai indragite cupluri americane. Zvonuri alimentate si de comentariile lui Michelle Obama, potrivit careia casnicia este grea si ca, in momentul in care cariera sotului a inceput sa urce, au trecut printr-o usoara criza si au fost nevoiti sa faca terapie de cuplu, citeaza Agerpres.

La aceste zvonuri s-au adaugat si afirmatiile unor reviste si ziare americane care asigurau ca ce doi soti dorm in camere separate, ca nu mai exista relatii intre ei si ca Barack ar fi de parere ca Michelle este o persoana rece, egoista si distanta.

Deocamdata niciunul dintre soti nu a dorit sa faca declaratii pe aceasta tema, astfel incat trebuie asteptat pentru a vedea daca este vorba de un nou fake news sau daca zvonurile devin realitate.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie