18.01.2022
Mesajul emotionant pe care Barack Obama i l-a transmis lui Michelle, cu ocazia implinirii a 58 de ani - FOTO

Michelle Obama a implinit ieri 58 de ani.

Ieri, Michelle a implinit 58 de ani. Cu aceasta ocazie, fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii i-a transmis un mesaj emotionant, in care marturisea ca Michelle nu este doar sotia sa, ci si cea mai buna prietena a lui.

„La multi ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, prietena mea cea mai buna…”, a scris Barack in descrierea unei imagini in care ii putem vedea pe cei doi bucurandu-se de un apus de soare in Hawaii.”

Andreea Balan are planuri mari! Artista vrea sa-si cumpere un apartament in Dubai: „M-am gandit, de ce sa nu avem o locuinta aici, daca tot venim atat de des in vacanta”

Nu este pentru prima oara cand Michelle si Barack Obama isi transmit astfel de mesaje. Pe 3 octombrie 2020, cu ocazia implinirii a 28 de ani de la casnicie fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii a scris urmatorul mesaj pe retelele sociale:

„In ciuda a tot ceea ce se intampla, am vrut sa iau o pauza si sa ii urez aniversare fericita iubirii vietii mele. Fiecare zi petrecuta alaturi de @MichelleObama ma face sa devin un sot mai bun, un tata mai bun, si un om mai bun”.

Iar raspunsul lui Michelle nu a intarziat sa apara: „28 de ani alaturi de el.  Il iubesc pe @BarackObama pentru zambetul lui, pentru caracterul lui si pentru compasiunea sa. Sunt atat de recunoscatoare ca il am ca partener. Te iubesc, Barack”.

Anul trecut, in cadrul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, Michelle Obama a vorbit despre perioada pandemiei, in care ea si Barack au fost incontinuu impreuna. „E bine, si cred ca este si mai bine pentru ca presiunea care era acolo s-a dus si ea. Copiii nostri sunt fiinte independente, nu trebuie sa ne mai facem griji daca mananca sau de ora de venit acasa, acum sunt adulti si au vietile lor. (…) A fost minunat. Prietenia care e fundatia acestei relatii e inca acolo”, a declarat Michelle.

Regele umorului - Gheorghe Urschi la aniversarea celor 74 de ani! „Fotografii pe banda amintirilor din ultimii ani ... Traim cu speranta” - FOTO

Articole din aceeasi categorie