05.07.2023
Meghan Trainor si Daryl Sabara au devenit parinti pentru a doua oara. Ce nume au ales pentru baietelul lor - FOTO

Meghan Trainor a nascut un baietel pe nume Barry Bruce Trainor.

Meghan Trainor si Daryl Sabara si-au marit oficial familia. Cantareata, in varsta de 29 de ani, si starul din „Spy Kids”, in varsta de 31 de ani, au intampinat sambata, 1 iulie, cel de-al doilea baietel al lor, a confirmat Trainor intr-o postare pe Instagram. Artista a impartasit o serie de imagini cu fiul lor nou-nascut, Barry Bruce Trainor, inclusiv una cu el tinut in brate de membrii familiei, dar si cu ea in camera ei de spital inainte de a intra in operatia de cezariana.

Meghan Trainor a nascut un baiat

Meghan Trainor anuntat pe retelele de socializare ca familia lor s-a marit cu inca un membru. Artista a postat primele imagini cu baietelul ei si al sotului sau, Barry Bruce Trainor, care le-a adus cea mai mare bucurie. Ba mai mult, cel mic a venit pe lume chiar de aniversarea cuplului.

„Pe 1 iulie (aniversarea a 7 ani de la prima noastra intalnire) l-am primit pe Barry Bruce Trainor pe lume. A fost un baiat mare la 3,8 kilograme… si lateral (transversal), dar am avut o cezariana uimitoare si reusita, iar eu am avut in sfarsit timpul meu in care l-am simtit piele pe piele! Multumesc tuturor doctorilor si asistentelor incredibile care au avut grija de noi.”, a scris Trainor in legenda.

Mandria dinastiei Stefanet! Fiica muzicienilor Veaceslav si Victoria Stefanet a obtinut locul II la un concurs international - FOTO

Comentariile au fost pline de urari de felicitare, inclusiv unul de la actrita Chrissy Metz, care a scris: „Awww, Felicitari!!!!!”. Mandy Moore a scris, de asemenea, un mesaj dulce pentru familie: „Go mama!!! Si bine ai venit la petrecere, Barry!!! Ce tip norocos!!!.”

Noul membru al familiei se alatura fiului cuplului, Riley, in varsta de 2 ani, despre care Sabara a declarat recent pentru PEOPLE ca este incantat sa fie fratele mai mare. El este „atat de pregatit sa aiba un prieten permanent”, a impartasit el in iunie.

„Cu siguranta ii place sa arate spre burtica lui Meghan si sa spuna ‘baby’ si sa o sarute pe burtica. Asa ca este cu siguranta mult mai dragut decat am crezut vreodata”, a spus Sabara.

Sabara a impartasit, de asemenea, ca Trainor, care s-a confruntat cu diabet gestational la prima ei sarcina, „se simte foarte bine” si nu a avut aceeasi afectiune de data aceasta: „Este o luptatoare. Volumul de lucruri pe care le face insarcinata, si doar in general, vreau sa spun ca este o superwoman. Sunt pur si simplu inmarmurit de ea”, a spus actorul.

Artista, declaratii emotionante despre familie

Vorbind cu PEOPLE in aprilie, Trainor a spus ca ea si Sabara abia asteapta ca Riley sa aiba un frate: „Ma uit la sotul meu si imi spun: „Suntem atat de norocosi”. Sunt cea mai buna versiune a mea. Fiecare copil va aduce o noua versiune a mea, care cred ca va fi dura, asa ca am nevoie de patru, cel putin!”, a spus Trainor.

No filter, no make up! Anastasia Fotachi nu se sfieste sa apara in public complet naturala - FOTO

Meghan Trainor si Daryl Sabara s-au casatorit in decembrie 2018, iar artista declara in 2019 ca isi doreste foarte mult un copil, imediat dupa ce termina turneul pe care il efectua in acea perioada. „Am foarte multe lucruri de rezolvat in acest moment”, declara Trainor pe covorul rosu la Premiile Grammy 2019. „Mai intai turneul si apoi vom incerca sa facem un copil, adica, imediat, chiar din ultima zi a turneului”.

Articole din aceeasi categorie