20.05.2020
Meghan Markle si Printul Harry au implinit doi ani de casnicie!

Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit pe 19 mai, 2018, in in fata a sute de milioane de telespectatori, care urmareau cu sufletul la gura mult asteptatul eveniment.

Citeste si : Indragostit si dupa 13 de casnicie. Un cunoscut interpret i-a facut o declaratie de dragoste sotiei de ziua ei: „Eu te iubesc mult si vreau sa fim fericiti, sa traim in armonia primaverii pana la adanci batraneti unul langa altul."

 Odata ce unul dintre cei mai ravniti burlaci ai planetei, Printul Harry si o actrita isi spuneau „DA” pe viata, toata atentia era tintita spre ei.

La Capela Sfantului George din Windsor, unde a avut loc ceremonia, au venit sute de englezi si jurnalisti din toata lumea pentru a admira nunta, la care au participat membrii Familiei Regale si numeroasele vedete.

Dupa un an de casnicie, Printul Harry si Ducessa de Sussex, Meghan Markle, au devenit parinti pentru prima oara. In familia lor s-a nascut un baietel pe care l-au numit Archie.

La inceputul anului curent, Ducii de Sussex au renuntat la titlurile regale si s-au mutat mai intai in Canada, apoi in Statele Unite.

Citeste si : Kate Middleton si Printul William aniverseaza 9 ani de casnicie! 10 momente romantice ale Ducilor de Cambridge

Surse foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie