10.07.2024
Mama lui Jon Bon Jovi a murit la vârsta de 83 de ani: „Ne va fi foarte dor de ea”

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi şi o figură familiară fanilor ca fondatoare a fan clubului trupei Bon Jovi, a murit marţi la vârsta de 83 de ani, scrie Variety.

Decesul femeii cunoscute de unii fani drept „Mama Jovi” a avut loc la Monmouth Medical Center, Long Branch, New Jersey. Nu a fost indicată cauza decesului, relatează News.ro.

„Mama noastră a fost o forţă de luat în considerare; spiritul şi atitudinea ei au modelat această familie”, a spus Jon Bon Jovi, 62 de ani. „Ne va fi foarte dor de ea”.

„Noi slăbim în somn”! Iată explicația Taniei Goncear, influencerița care a reușit să dea jos 50 de kilograme - VIDEO

Data nunții în numerologie. Ce spune cifra căsătoriei despre relația ta

După zeci de ani în care a jucat un rol important în istoria familiei - şi, prin urmare, a trupei - Carol Bongiovi şi-a făcut apariţia într-unul dintre videoclipurile fiului său, la fel ca soţul, John Bongiovi, Sr., care îi supravieţuieşte. Pentru videoclipul său „Story of Love” din 2021, rockerul a cântat în faţa unui mare portret alb-negru al părinţilor săi în tinereţe, subliniind cât de mult timp au fost împreună - chiar dacă a făcut aluzie la propria sa uniune de lungă durată cu iubita sa din liceu, Dorothea Bongiovi.

„Ceea ce am primit de la părinţii mei a fost capacitatea de a transforma visul în realitate”, a declarat Bon Jovi pentru Big Issue în 2020. „Chiar dacă nu erai cu adevărat bun în meseria ta, dacă credeai că eşti, puteai lucra la ea. Pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că acesta a fost un mare dar pe care l-am primit de la părinţii mei. Ei au crezut cu adevărat în mantra lui John Kennedy de a merge pe Lună. 'Da, sigur că poţi ajunge pe Lună. Doar du-te, Johnny'. Şi acolo m-am dus”.

Unul dintre motivele pentru care Carol a ieşit în evidenţă în faţa fanilor formaţiei, dincolo de faimosul ei sprijin pentru eforturile muzicale ale fiului, a fost faptul că foarte puţini rockeri pot spune povestea de a fi fiul a doi puşcaşi marini. Părinţii lui s-au cunoscut când erau amândoi în Corpul Puşcaşilor Marini în anii 1950, căsătorindu-se la scurt timp după aceea.

Carol Sharkey s-a născut şi a crescut în Erie, Pennsylvania. După ce ea şi soţul ei au fost eliberaţi din Marină, s-au mutat în Sayreville, NJ, unde s-a născut fiul lor, Jon, în 1962.

Potrivit biografiei lui Jon Bon Jovi scrisă de Laura Jackson, Carol l-a încurajat pe Jon să cânte şi „se aşeza cu fiul ei mai mare în faţa unei oglinzi de mari dimensiuni (unde) se distrau împreună privindu-se interpretând cântece”. Când avea doar 7 ani, Carol a adus acasă o chitară acustică şi l-a îndemnat să înveţe să cânte la ea, deşi abia în adolescenţă a început să se apuce serios de muzică.

Articole din aceeasi categorie