24.12.2020
Maia Sandu - oficial prima femeie Presedinte al Republicii Moldova! La ceremonie a purtat o tinuta impecabila si a fost insotita de mama si sora sa

Astazi a avut loc investirea in functie a sefului de stat, la Palatul Republicii, unde au participat circa 240 de invitati.

Pentru inaugurarea in functie de presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu a ales o tinuta sobra si eleganta totodata.

Seful statului a purtat un palton de un albastru-deschis, o rochie cu maneci, avand lungimea mai jos de genunchi, fiind de aceeasi nuanta ca si paltonul si o pereche de pantofi stiletto de culoare bej. Desigur ca din vestimentatie nu a lipsit nici accesoriul timpurilor prezente - masca de protectie.

La eveniment au fost prezente sora si mama Presedintei. Mama Maiei Sandu a purtat o rochie de culoare verde-inchis si o pereche de pantofi negri, iar sora sa a imbracat la fel o rochie, doar ca de un albastru-inchis cu imprimeuri florale si pantofi negri.

Maia Sandu a devenit sef de stat, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale la care a acumulat 57,74% din voturi, iar oponentul ei, Igor Dodon - 42,26%.

Citeste si :  Maia Sandu va purta un colan in valoare de 150.000 lei la ceremonia de investire in functia de sef de stat. Cum arata bijuteria

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie