15.03.2023
Lindsay Lohan este insarcinata: „Suntem foarte entuziasmati de sosirea noului membru al familiei” - FOTO

Lindsay Lohan este insarcinata. Actrita in varsta de 36 de ani si sotul ei, Bader Shammas vor deveni parinti pentru prima oara.

Vestea ca va deveni mama vine la mai putin de un an dupa ce Lindsay Lohan s-a casatorit cu Bader Shammas. Cei doi au inceput sa se intalneasca inainte de pandemie, iar logodna a avut loc in noiembrie 2021."Suntem foarte entuziasmati de sosirea noului membru al familiei noastre si asteptam cu nerabdare acest nou capitol al vietii noastre!".

In momentul in care a fost ceruta in casatorie, cu un inel in valoare de aproximativ 200.000 de dolari, actrita le-a comunicat celor 9.7 milioane de fani de pe Instagram ca este cea mai fericita femeie din lume. Cu toate acestea, Lindsay Lohan a decis ca nunta sa fie una discreta, casătorindu-se in secret.

"Sunt cea mai norocoasa femeie din lume. Tu m-ai gasit si ai stiut ca vreau sa gasesc fericirea si harul, toate in acelasi timp. Sunt uluita ca esti sotul meu. Viata mea si totul pentru mine. fiecare femeie ar trebui sa se simta asa in fiecare zi", a spus ea, referindu-se la iubitul ei, Bader.

Articole din aceeasi categorie