21.01.2020
Lady in red: Kate Middleton a stralucit intr-o superba rochie rosie la un dineu regal gazduit de ea si Printul William
Ducele si Ducesa de Cambridge sunt unii dintre cei mai activi membri ai Familiei Regale Britanice. Recent, cei doi au gazduit un dineu regal la Palatul Buckingham, dedicat summitului de investitii Marea Britanie – Africa.

Cea care a atras toate privirile a fost, fara indoiala, Kate Middleton, sotia Printului William. Aceasta a imbracat o superba rochie rosie, semnata High-End Needle & Thread, brand indragit si de Printesa Beatrice. Lookul ducesei a fost completat de o pereche de pantofi stiletto.

La eveniment, William a tinut un discurs in care a subliniat atasamentul sau pentru Africa: „Continentul african ocupa un loc special in inima mea. Este locul unde tatal meu m-a dus pe mine si pe fratele meu la scurt timp dupa ce a murit mama, iar atunci cand am decis unde sa o cer pe Catherine de mireasa nu am putut sa ma gandesc la un loc mai potrivit decat Kenya pentru a ma aseza intr-un genunchi.”, a mentionat Printul, vizibil emotionat.

Cei doi au reusit sa creeze o atmosfera relaxanta la eveniment, lucru destul de complicat in circumstantele de criza in Familia Regala dupa indepartea Ducilor de Sussex.

Sursa foto: Instagram.com/@kensingtonroyal

Articole din aceeasi categorie