03.09.2022
Urmeaza o toamna cu multe surprize la PRO TV!

Toamna aceasta, de 23 de ani, PRO TV Chisinau va ofera un adevarat spectacol.

Show-ul care a scris istorie, locul in care intoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas catre indeplinirea unui vis – acela de a fi cunoscut de o tara intreaga drept Vocea Romaniei. Vineri, 9 septembrie, incepe spectacolul. Antrenori noi, un scaun dublu si voci puternice… acesta este show-ul pe care nu vrei sa-l ratezi. In acest sezon, doi dintre antrenori sunt ai nostri, din Republica Moldova - Irina Rimes si The Motans.

Luni, 5 septembrie, Anisoara Loghin te asteapta pe canapeaua roz din studioul serilor perfecte, incepand cu ora 17:45. Emisiunea O Seara Perfecta aduce in casele telespectarilor multa dispozitie, umor, muzica buna si cele mai importante evenimente din lumea mondena.

Duminica, 4 septembrie, vom auzi pentru prima data chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmari in fiecare duminica, luni si marti, provocarile prin care vor trebui sa treaca celebritatile in cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral si Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-ma de aici!” ramane de vazut. 

Sambata, 3 septembrie, Dianna Rotaru, Anatolie Melnic si Petru Chicu iti dau intalnire la cel tare show culinar. La prima emisiune, cu ocazia a 23 de ani de PRO TV Chisinau, invitatele vor fi pe masura, prezentatoarele de la PRO TV Anisoara Loghin si Valeria Capra. Dar ce fel de sarbatoare, fara chef si voie buna? De asta se vor ocupa interpretii Marcel si Cornelia Stefanet, dar si adorabilul Gabriel Nebunu.

La fel sambata, 3 septembrie, De Ziua PRO TV Chisinau, revine emisiunea iSanatate incepand cu ora 12:00. In cadrul primei editii din acest sezon, Iuliana Maranciuc, prezentatoarea buletinului de la ora 13:00, ne spune despre experientele si emotiile sale din perioada de cand face televiziune, dar si despre visul ei implinit - saltul cu parasuta. 

Dragos Bucur si noua sa echipa de arhitecti sunt pregatiti sa imbunatateasca viata familiilor care au fost un exemplu pentru comunitatile lor si care sunt in sfarsit gata sa-si vada visurile devenind realitate. O multime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea Visuri la cheie, iar incepand de miercuri, 7 septembrie, vom vedea cum echipa transforma o casa in… acasa.

La 1 septembrie, a inceput un nou sezon al emisiunii In PROfunzime. Lorena Bogza te asteapta in fiecare joi de la ora 21:00, pentru a discuta cu invitatii sai cele mai importante subiecte politice si sociale.

In fiecare zi a saptamanii, telespectatorii PRO TV Chisinau vor putea urmari cele mai importante si obiective stiri, la orele 13:00 cu Iuliana Maranciuc, la 17:00 Tatiana Nastas si la orele 20:00 cu Valeria Capra.

PRO TV - gandeste liber! 

Articole din aceeasi categorie