04.12.2023
Irina si Anatol Bivol revin in forta! Dupa o pauza mare, artistii au lansat o noua piesa - VIDEO

In cea mai recenta editie a emisiunii O Seara Perfecta au fost prezenti niste invitati deosebiti care au avut prilej de sarbatoare. Vorbim de Irina si Anatol Bivol, care au marcat 33 de ani de cand sunt pe scena.

In studio la O Seara Perfecta, Fratii Bivol, alaturi de copiii de la TiGi Academy au lansat o piesa dedicata tuturor sportivilor din Republica Moldova.

„Aveam linia melodica, insa nu aveam idee despre ce sa scriu si la un moment dat jucam fotbal si uite ca mi-a venit ideea asta de a avea o piesa adusa in dar pentru toti sportivii si campionii nostri”, a povestit Anatol Bivol.

Fratii Irina si Anatol Bivol s-au nascut in satul Cojusna, raionul Straseni, Republica Moldova. Familia Bivol are patru copii ‒ Anatol (nascut la 25 septembrie 1960) fiind cel mai mare, iar Irina fiind al treilea copil in familie, fratii mai au doua surori. Muzica a intrat pe neasteptate in viata lor, odata tatal lor fiind dus la piata dupa cartofi s-a intors cu un acordeon, fapt care l-a incintat pe micul Anatol si l-a facut sa invete sa cante de sine statator la instrument.

Articole din aceeasi categorie