17.11.2022
La 44 de ani, va fi din nou mireasa! Actrita Olga Kartunkova a fost ceruta in casatorie. Ce declaratii a facut aceasta

In luna august a acestui an, in familia Olgai a avut loc un eveniment important. Fiul ei s-a casatorit. Acum a venit si timpul actritei sa isi uneasca destinul cu alesul inimii sale.

Recent Olga, a mentionat in cadrul emisiunii „Clubul Femeilor” ca a fost ceruta in casatorie. Drept dovada Kartunkova a aratat inelul de logodna pe care l-a primit.

„M-a cerut in casatorie, insa pana cand vreau doar sa traim impreuna. E bine ca nimeni nu ma grabeste. Vreau sa ne cucunam. Stampila in pasaport deja am avut.”, a spus Olga.

Din clasa a IV-a cocea paine, iar la 16 ani a plecat in Rusia la munca. Afla povestea bloggeritei Tatiana Maxian care a muncit enorm pentru a-si indeplini visele: „Sunt o fata simpla” - FOTO

Kartunkova a fost casatorita anterior cu Vitaly Kartunkov. Cei doi au devenit oficial sot si sotie in anul 1997 si au impreuna 2 copii. Nu se cunoaste cand acestia au divortat.

Olga Kartunkova este o actrita de comedie rusa. A devenit cunoscuta dupa ce inceput sa joace in serialul  „Odnajdi v Rossii”.

Cristiano Ronaldo, pentru prima data, a vorbit deschis despre moartea fiului sau nou-nascut - VIDEO

Articole din aceeasi categorie