23.10.2022
La 38 de ani, Mandy Moore a devenit mamica a doua oara

Artista a nascut cel de-al doilea copil al ei si al lui Taylor Goldsmith, si a dezvaluit numele bebelusului.

Dupa luni de asteptare, Mandy Moore isi tine in brate si cel de-al doilea copil. Actrita si cantareata de muzica pop in varsta de 38 de ani avea deja un baietel, pe nume August, in varsta de 2 ani si jumatate, impreuna cu sotul Taylor Goldsmith, dar tabloul lor de familie este atat de frumos completat de sosirea usor "intarziata" a bebelusului Ozzie.

Ruptura se adanceste! Nicola Peltz nu vrea sa faca Sarbatorile cu Victoria Beckham

Alaturi de o imagine alb-negru in care apare leganandu-l pe bebelus in pat, Mandy a scris pe Instagram: "Ozzie este aici! Oscar Bennett Goldsmith a sosit putin mai tarziu, dar cu multa prestanta (si cu o voce mai usoara si mai rapida decat a fratelui sau mai mare, spre incantarea mamei sale)."

Moore a dat asigurari ca "toate zicerile sunt adevarate: inimile noastre s-au dublat si iubirea care a navalit peste noi e coplesitoare. Este dincolo de cuvinte si suntem atat de recunoscatori pentru familia noastra de patru".

Anisoara Loghin a dezvaluit sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita: „Am avut asa multe emotii, am inceput sa plang” - VIDEO

Vedeta din "Tangled" a fost coplesita de mesaje de felicitare imediat dupa ce a facut postarea, inclusiv unul de la actrita Ashley Tisdale, care a scris: "Felicitari, baieti!", in timp ce vedeta din Alison Brie a notat: "Felicitari, bun venit Ozzie!".

Pana la venirea pe lume a mezinului ei, Mandy Moore spunea ca vrea sa savureze din plin timpul care i-a mai ramas cu August, inca unic copil. Mandy a adaugat ca baietelul ei "este inca prea mic pentru a intelege conceptul de fratior, dar intuitiv cred ca stie ca exista o schimbare in aer si ca va fi cel mai bun frate mai mare din toate timpurile".

Mandy Moore si muzicianul Taylor Goldsmith s-au casatorit pe 18 noiembrie 2018 si au devenit prima oara parinti in februarie 2021. Acesta este cel de-al doilea mariaj al artistei, prima oara ea fiind casatorita cu actorul si regizorul Ryan Adams.

Articole din aceeasi categorie