23.10.2022
"Si-a pierdut auzul, insa asta nu l-a oprit din a face muzica. Daniel Ignat a zguduit scena cu interpretarea piesei "Back in Black", la Vocea Romaniei - VIDEO

Daniel Ignat vine din Fagaras si este de meserie muzician. Si-a inceput cariera muzicala dupa ce un prieten l-a auzit cantand la o seara de karaoke si l-a incurajat sa exploreze acest talent.

In prezent, realizeaza concerte pe piesele celor de la ADC, atat in tara, cat si in strainatate. Daniel marturiseste ca iubeste sa cante si nu s-ar vedea facand altceva, in ciuda faptului ca in urma cu ceva timp si-a pierdut auzul, fiind nevoit sa foloseasca proteze auditive. 

"Iubesc sa cant, e pasiunea mea. Nu m-as imagina traind fara muzica si lucrul asta niciodata nu a fost mai evident ca atunci cand am primit un diagnostic cum ca urmeaza sa-mi pierd auzul. Am proteze in urechi, fara protezele astea e aproape liniste. Acum aud foarte multe pasarele, foarte multe sunete, insa cand le dau jos e liniste".

A creat frenezie cu piesa Back in Black si i-a convins pe Tudor Chirila si The Motans, care s-au luptat sa-l atraga in echipa lor. In cele din urma, Daniel Ignat a ales sa mearga in echipa lui Tudor, spre dezamagirea lui Denis.

Articole din aceeasi categorie