14.10.2022
Ti-l mai amintesti pe pustiul neinfricat din Terminator 2? Actorul Edward Furlong, aparitie rara pe strazile din New York - FOTO

Edward Furlong avea 13 ani cand a cunoscut faima mondiala. Pe atunci, pustiul ii dadea replica lui Arnold Schwarzenegger in filmul „Terminator 2: Ziua judecatii”. Tanarul era invitat la talk-show-uri, poza in reviste, era model pentru marci celebre, iar regizorii il vanau pentru proiecte. 

Toata lumea ii prevedea o cariera promitatoare la Hollywood, insa tanarul a cazut rapid in patima alcoolului si a drogurilor. Dependentele i-au distrus cariera si si-au pus amprenta pe chipul sau. 

A fost numita cea mai frumoasa femeie din lume! Afla cine a primit acest titlu - FOTO

A fost internat de mai multe ori la dezintoxicare si chiar a ajuns in arest dupa ce in anul 2013 si-a agresat iubita. 

Chiar daca a suferit mult, acum iubeste din nou! Adriana Ochisanu a facut destainuiri sincere despre iubitul sau misterios: „Eu traiesc acum cu prezentul si viitorul. Trecut nu exista pentru mine” - VIDEO

Ajuns la 45 de ani, actorul e de nerecunoscut. Recent, paparazzii l-au surprins pe strazile din Manhattan, New York. 

Din cauza consumului de droguri, actorul si-a pierdut dintii si a fost nevoit sa suporte mai multe interventii pentru o noua dantura. Cu cateva kilograme in plus si un look ravasit, Edward a fost surprins in timp ce savura o cafea la o terasa din New York, apoi s-a facut nevazut pe stradute. 

Actorul purta un costum negru, camasa alba si cravata. Potrivit New York Post, Edward nu a mai consumat substante interzise de patru ani. El a fost casatorit timp de 8 ani cu actrita Rachel Bella. Cei doi au impreuna un fiu, pe nume Ethan Page. 

Articole din aceeasi categorie