31.08.2023
Katalina Rusu a atras toate privirile! Tinuta nonconformista pe care a purtat-o pentru botezul fiicei ei, Selina - VIDEO

La data de 10 martie 2023, interpreta, Katalina Rusu a adus pe lume o fetita ce poarta numele Selina.

Recent, interpreta a anuntat pe pagina sa de Instagram despre un alt eveniment important din viata ei, si anume botezul mezinei. Katalina a reusit sa publice o serie de fotografii si video-uri pe care le poti vedea si tu mai jos.

Pentru ceremonia religioasa, Rusu a optat in favoarea tinutelor de culoare mov. Atat ea cat si Selina au purtat rochii scurte de tip printesa. De asemenea, drept accesoriu artista a avut o palarie ivory cu elemente mov.

Marco Ballerini iubeste din nou! Ce mesaj i-a dedicat actualei, dar si cum arata focoasa cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO

Dupa ceremonia de crestinare a urmat si o petrecere alaturi nasii de botez. Din imagini putem observa faptul ca evenimentul a avut loc in sanul naturii, ceea ce a transmis o atmosfera speciala tuturor invitatilor.

Seara a culminat dupa cum spune traditia cu un tort de poveste.

Imagini adorabile! De Ziua Limbii Romane, fiul Anisoarei Loghin, Raul, recita Imnul Republicii Moldova - VIDEO

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna trei fetite, Melissa, Mia si Selina. 

Articole din aceeasi categorie