13.07.2023
Iuliana Beregoi - zi de nastere de neuitat! Vezi ce petrecere deosebita a avut interpreta, dar si ce vedete au fost prezente la eveniment - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi implineste astazi 19 ani. Interpreta a decis totusi sa inceapa sarbatorirea aniversarii cu o zi inainte.

Aceasta a dat o super petrecere alaturi de prieteni si persoane dragi sufletului. Fotografiile si video-urile de la eveniment au fost postate pe retelele de socializare, astfel, fanii Iulianei au avut ocazia sa vada cum a fost atmosfera acolo.

Cum se intelege INNA cu parintii ei si ce fel de copilarie a avut: „Niciodata nu ma purtam cum sunt fetitele. Nu imi placea deloc matematica, aveam niste note mici”

Muzica buna, locatia spectaculoasa, amicii, zecile de cadouri, sunt cateva dintre aspectele ce au facut din aniversarea celor 19 ani ai artistei o zi pe care nu o va uita niciodata.

Printre invitati s-au numarat: dansatorul Mihai Ungureanu; sora Iulianei, Ana; interpretul Cezar Alexa; bloggerita Ana Nistor, dar si multi altii.

Camelia Ursu, mai nou scrie si versuri: „Pentru ca sunt un om sensibil si de acolo se nasc multe lucruri interesante...”

Seara a culminat cu tortul aniversar, dar si cu focuri de artificii. In timp ce isi privea invitatii, cu zambetul pe buze, Iuliana Beregoi a suflat lumanarile de pe tort.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

„Mi s-a spus ca nu este posibil sa urc scarile, eu le-am demonstrat contrariul”! Marcela Paladi nu are limite - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie