13.09.2023
Iuliana Beregoi si-a facut 2 tatuaje in aceeasi zi! Cum arata acestea, dar si ce semnificatie au: „Sunt cu capul in nori” - VIDEO

A dat dovada de curaj! Iuliana Beregoi si-a facut de curand 2 tatuaje si a tinut sa spuna despre acest lucru si urmaritorilor ei.

Pe contul sau de Instagram, interpreta a postat un colaj format din mai multe secvente video care au fost realizate in timp ce ii erau facute tatuajele.

Beregoi si-a tatuat un nor pe omoplat. „Sunt cu capu’ in nori”, a scris interpreta in descrierea filmuletului, astfel, a facut referire la unul dintre cele doua desene.

De asemenea, artista si-a tatuat si semnul sau zodiacal, rac (Iuliana este nascuta la data de 13 iulie 2004).

Cocktail, cu un accesoriu albastru, permisul de trecere la receptia PRO TV Chisinau. Cine sunt invitatii care au respectat dress code-ul - FOTO/VIDEO

„Este permanent sau temporar?”, „Si eu sunt peste dupa zodie”, „Ce frumoase sunt”, „Ador tatuajele”, „Cele mai frumoase tatuaje”, sunt mesajele pe care moldoveanca le-a primit deja din partea fanilor ei.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Din redactia de stiri, direct la aerodrom! Francesca Gindea a fost provocata sa zboare cu avionul sportiv. Ce emotii a trait reporterul Pro TV - VIDEO

Articole din aceeasi categorie