15.01.2024
Iuliana Beregoi a lansat „Taka Taki”, o piesa in limba engleza, in colaborare cu Monoir - VIDEO

Iuliana Beregoi tocmai a lansat cel mai nou videoclip la piesa „Taka Taki”, o melodie in limba engleza, in colaborare cu cantautor roman Cristian Nicolae Tarcea, aka Monoir.

„Sunt foarte fericita sa va anunt colaborarea mea cu Monoir pe o piesa un pic altfel decat cele cu care v-am obisnuit. Fiti cu ochii pe noi pe data de 12 ianuarie sa fiti primii care vad clipul/ Va iubesc 12 ianuarie - Taka Taki”, a mentionat Iuliana Beregoi in urma cu cateva zile.

„Taka Taki is out now! Link in bio”, in traducere din engleza: „Taka Taki a fost lansata! Link in descriere”, a scris Monoir pe contul lui de Instagram dupa ce catencul a fost lansat oficial pe Youtube.

A intrecut-o pe Xenia Deli la numarul de urmaritori. Cine este Doina Barbaneagra, moldoveanca care a cucerit Instagramul - FOTO

De aceasta data, versurile piesei au fost scrise de catre: Catalin Dascalu, Cristian Tarcea, Irina Kupko, iar muzica a fost compusa de: Catalin Dascalu, Cristian Tarcea, Irina Kupko.

In ceea ce priveste productia, aceasta apartine casei de discuri Thrace Music, care a fost fondata in 2012 de catre Monoir.

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Katy Black si micutul Matei au fost externati din maternitate! Cum au reactionat Eugen, Simon si Luca cand si-a vazut fratiorul nou-nascut - VIDEO

Cristian Nicolae Tarcea, cunoscut sub numele sau de scena Monoir, este un cantautor si producator roman.

Articole din aceeasi categorie