10.06.2021
Irina si Serghei Kovalsky sarbatoresc nunta de lut! Interpreta a lansat o piesa in limba ucraineana. In videoclip s-a filmat si fiica sa, Liza. „Ne-a surprins pe toti pe platou” - VIDEO

Astazi Irina si Serghei Kovalsky sarbatoresc 9 ani de casnicie. Cu aceasta ocazie, interpreta a scris o frumoasa postare pe pagina sa de Instagram dedicata sotului si familiei sale.

„9 лет со дня нашей свадьбы! Вспоминали этот день и многое бы хотели изменить на свадьбе - ПРОСТО ЕЁ НЕ ДЕЛАТЬ, а улететь куда-то, но возможности тогда небыло. Но зато на свадьбе у меня было платье моей мечты и самые веселые гости! И вообще я говорю всегда так: НЕ ВАЖНО КАКОЙ БУДЕТ ВАША СВАДЬБА! Самое главное КАКОЙ БУДЕТ ВАША ДАЛЬНЕЙШАЯ ЖИЗНЬ! Пусть свадьба лучше будет неочень, а жизнь - в любви и гармонии. Сегодня в честь нашей даты в 12.00 мы презентуем мой клип на песню - Бери мою пташку!” (9 ani de la nunta noastra! Ne-am amintit de aceasta zi si am vrea sa ne schimbam foarte mult la nunta - DOAR SA NU O FACEM, ci sa fi zburat undeva, dar atunci nu a existat nicio ocazie. Dar la nunta am avut rochia visurilor mele si cei mai veseli invitati! Si, in general, spun mereu acest lucru: NU CONTEAZA CUM VA FI NUNTA TA! Cel mai important lucru este CUM VA FI VIATA MAI DEPARTE! Mai bine nunta sa fie nu chiar reusita, dar viata sa o traiti in dragoste si armonie.) 

Cu aceasta ocazie frumoasa, Irina a lansat o noua piesa unde canta in limba ucraineana.

„Sunt mama a trei copii, dintre care doua sunt fete, pasarile mele ! Cand compuneam acest cantec, m-am gandit la ele, le-am imaginat cum vor fi mirese! Si imediat mi-au aparut lacrimile de fericire si bucurie si putin, de tristete! Copiii cresc atat de repede! Le doresc fiecarei mame si tati ca fiicele lor sa se casatoreasca cu o persoana demna! Cu cel care o va iubi mai mult decat viata! In acest videoclip eu o admir pe Liza. Si nu, nu pentru ca este fiica mea, ci pentru ca a jucat atat de bine, in viata se intampla rar asa. Si aici ne-a surprins pe toti pe platou! Ma mandresc.”, a sris artista, pe retelele de socializare.

In instastories, Irina a spus ca e fericita ca fanilor sai le place noua sa piesa.

Citeste si :  Carla's Dreams: „In ultimul an nu am facut muzica, ma bucur ca am facut pauza”

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie