09.12.2023
Irina Rimes - o noua poveste de iubire in limba franceza. Cat de bine suna piesa „L'hiver avec toi” - VIDEO

Dragostea ne face sa visam, sa cantam si sa scriem povesti. In aceasta iarna, cele mai frumoase intamplari sunt spuse de Irina Rimes, in jurul focului, in limba franceza. „L’hiver avec toi” tese cu delicatete o poveste de dragoste in mijlocul peisajelor reci, unde promisiunile par a fi inghetate in imbratisarea iernii.

Piesa a fost scrisa de Frederic Pradel si Irina Rimes si produsa de David Goldcher si Alexandru Turcu.

Videoclip special alaturi de iubitul ei. Pentru „L’hiver avec toi”, Irina a filmat un videoclip ce intruchipeaza spiritul cald al sarbatorilor, unul dintre personaje fiind chiar iubitul sau de origine franceza, David Goldcher.

Horoscop 9 decembrie. O zodie risca sa-si distruga relatia din cauza geloziei

Acesta s-a implicat si in partea de regie alaturi de Adrian Marin, DOP, edit & color de David Mogan si productie de LOOPS PRODUCTION.

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Taylor Swift, aparitie eleganta la premiera celui mai recent film al Emmei Stone. Ce tinuta a purtat pe covorul rosu - FOTO

Articole din aceeasi categorie