19.07.2019
Ionel Istrati, la „Slaveanskii Bazar”: „Am vorbit cu Sofia Rotaru in limba romana”
Ionel Istrati a fost invitat special la Festivalul „Slaveanskii Bazar”.

Interpretul a fost invitat de catre directia festivalului si a cantat una dintre cele mai celebre melodii din repertoriul sau - „Eu numai, numai”. Acesta a optat pentru o tinuta lucrata manual, semnata de Jana Berezovschi. Potrivit lui, outfit-ul ales il reprezinta in totalitate.

Acolo, cantaretul a avut ocazia sa vorbeasca cu mai multi artisti cu renume, printre care si Sofia Rotaru.

„Sofia Rotaru mi s-a parut o doamna foarte frumoasa, inteligenta, apropo, am avut si o scurta discutie impreuna in romana si a fost intr-atat de placut, am facut si cateva poze, este o adevarata legenda a muzicii usoare. Eu cred ca orice artist isi doreste sa obtina succesul dumneaei. Are o experienta enorm de mare in spate, un succes mondial si milioane de fani, milioane de oameni care o iubesc, dar ce poate fi mai frumos decat dragostea publicului pentru un artist, este o legenda si un artist exemplu pentru fiecare dintre noi.”

Citeste si: Moldoveanca Anastasia Barba a obtinut Premiul II in cadrul unui concurs international

Despre Olga Buzova, cantaretul a avut, de asemenea, doar cuvinte de lauda. „Buzova mi s-a parut o domnisoara foarte carismatica, inalta si foarte ambitioasa, stie ce-si doreste si are strategii bine gandite si asta este un mare plus pentru un artist care tinde spre un succes.”

Ionel Istrati spune ca a ramas multumit de experienta pe care a trait-o. „Mi-a placut absolut tot, indeosebi mi-a placut organizarea, se simte ca au ani de zile de experienta, dar cel mai mult mi-a placut senzatia ca sunt urmarit de milioane de telespectatori, deoarece Gala Concert a fost difuzat in transmisiune directa de cateva televiziuni din CSI si din Rusia, o experienta destul de interesanta, dar cu un public foarte frumos si foarte primitor. La Gala Concert ne-am intalnit si cu reprezentantii din RM, este vorba despre Lidia Isac impreuna cu producatorul sau, Sergiu Orlov, si l-am vazut si pe mult stimatul Constantin Moscovici. Evident ca ne cunoastem cu fiecare dintre ei de multi ani, ne-am salutat, ne-am spus unul altuia cate o vorba buna. De fapt, este placut sa vezi lume cunoscuta si sa-i vezi pe ai tai departe de casa la astfel de proiecte mari.”

Slaveanskii Bazaar este un Festival International de Arta, care are loc anual in orasul Vitebsk, din Belarus. Scopul acestui concurs este de a uni talentele mai multor tineri, din diferite state.

Lidia Isac, concurenta care ne-a reprezentat la Slaveanskii Bazar, a interpretat doua piese in cadrul competitiei. In 2018, Moldova a fost reprezentata de Samir Loghin, iar in 2017 de tanarul Daniel Svet.

Citeste si: Samir Loghin, despre participarea la Slaveanski Bazaar si juriul de acolo: "Eu nu am fost pe gustul lor. Este doar un concurs!" - VIDEO

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie