12.07.2019
Moldoveanca Anastasia Barba a obtinut Premiul II in cadrul unui concurs international
Interpreta a cucerit publicul prin talentul sau, aceasta aducandu-i Premiul II in cadrul editiei a 28-a a Concursului International „Slaveanskii Bazar” de la Vitebsk, Belarus.

Anastasia Barba este eleva la Liceul Republican de Muzica „Serghei Rahmaninov” si laureata a numeroase concursuri nationale si internationale, printre care Festivalul International „Nova latinitas”, „Vocea de Aur a Rusiei”, „Ucraina uneste lumea”, „Ploaia de stele”, si „Marul de aur”.

Anastasiei i-a fost inmanata, la inceputul anului 2018, Diploma de Onoare a Presedintelui Republicii Moldova, in semn de inalta apreciere a talentului si daruirii sale artistice incununate de succesele obtinute la Concurs International de Interpretare Vocala „Vocea de Aur a Rusiei”.

In acest an aceasta s-a lasat din nou remarcata prin obtinerea Premiului II in cadrul editiei a 28-a a Concursului International „Slaveanskii Bazar” de la Vitebsk, Belarus.

Citeste si: La doar 18 ani a reprezentat Moldova la un concurs de frumusete international si s-a clasat in Top 10 cele mai frumoase participante! Cunoaste-o pe Ianca Anghelus - FOTO

Articole din aceeasi categorie