13.01.2021
Interpretare care te lasa fara grai! Danieli Shvets, moldoveanul cu o voce de aur, a realizat un cover la melodia „Помолимся за родителей”, impreuna cu elevul sau

Danieli Shvets invins leucemia si a intors cele patru scaune de la show-ul „Vocea Ucrainei”, iar de curand a prezentat un duet care va ajunge sa topeasca pana si cele mai inghetate inimi. 

Citeste si :  Insulele Maldive - destinatia de vis, aleasa de vedetele noastre, dar si cele internationale, in plina pandemie. Imagini senzationale care iti taie respiratia

Intr-un decor nostalgic si plin de mister timbrul inconfundabil al lui Danieli Shvets, iti imbata sufletul cu armonia notelor muzicale. Vocea sa, alaturi de cea a lui Aleksandr Lazarev te transporta intr-o alta dimensiune si te face sa retraiesti, iar si iar, cele mai frumoase clipe alaturi de parinti. Cei doi au realizat un cover al piesei „Помолимся за родителей (Sa ne rugam pentru parinti)” a renumitului interpret de origine georgiana, Soso Pavliashvili. Duetul este unul cu adevarat magic care iti unge sufletul si te patrunde pana in maduva oaselor. Pentru a sorbi din farmecul piesei, urmareste videoclipul de mai jos.

„Ma bucur ca am reusit sa realizez acest duet de suflet cu elevul, colegul si prietenul meu Alexandru Lazarev, speram sa va placa, MESAJUL acestei piese este despre PARINTI: Cea mai mare bogatie pe care o poate avea un om, sunt parintii. Nu astepta ziua de maine pentru a le spune cat de mult ii iubesti, fiindca maine poate fi tarziu, iar poimaine nici nu mai exista.”, a scris Danieli, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si :  Cei mai frumosi barbati din lume ai anului 2020. Care sunt celebritatile ce se regasesc in top

Surse foto/video: Youtube, Facebook

Articole din aceeasi categorie