16.06.2022
Instrumentistul Marcel Stefanet isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi in ce destinatie exotica se afla alaturi de familia sa, dar si mesajul emotionant publicat de sotia lui: „Ne mandrim cu rezultatele tale..” - FOTO

Pe 16 iunie, an de an instrumentistul Marcel Stefanet isi omagiaza ziua de nastere. De data aceasta, minunatul eveniment l-a prins pe artist impreuna cu familia sa intr-o vacanta mult asteptata la mare. 

Astazi, Marcel Stefanet isi sarbatoreste cea de-a 48-a aniversare. 

Pentru ca este un eveniment cat se poate de special, ce nu putea fi trecut cu vederea, Cornelia Stefanet, sotia sa i-a scris un mesaj public de felicitare.

Ce onoare! Soprana Valentina Nafornita, alaturi de Emmanuel Macron si Maia Sandu. Ce a marturisit artista: „Domnul Macron mi-a promis ca va veni sa-mi vada urmatoarea reprezentatie la Paris..” - FOTO/VIDEO

„La multi ani scumpul nostru! Iti dorim sa iti fie viata, exact ca in poza asta, cu zambet pana la urechi mereu, in orice circumstante. Noi te iubim foarte mult si ne mandrim cu realizarile tale muzicale remarcabile pentru o tara intreaga, cat si pentru toata Dinastia Stefanet!
La multi aaaaaaani!”, a scris sotia sa, publicand si o poza impreuna alaturi de Marcel si fiica lor. 

Urarile de bine si cuvintele pozitive au asaltat sectiunea de comentarii a artistei Cornelia Stefanet, intrucat toti prietenii si admiratorii lor virtuali l-au felicitat pe Marcel: „La multi ani binecuvintati in sanatate/ La multi ani cu realizari frumoase/La multi ani celui mai brav tatic si sot”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate. 

Eleganta si rafinament la petrecerea Top Sexy 2022! Vezi ce tinute au purtat cele mai frumoase femei din Moldova la eveniment: „Dimineata am fost la probele acestei rochii si pana seara am luat-o” - VIDEO

Marcel le-a multumit tuturor, si in mod special sotiei si fiicei lui: „Multumesc fetitele mele iubite”, a scris instrumentistul. 

Se pare ca in acesta zi, Marcel profita la maxim de compania sotiei sale, iar impreuna acestia au mers la o piscina cu o priveliste minunata, loc in care au servit cate un cocktail.

Marcel Stefanet s-a nascut in anul 1974 intr-o familie de lautari. El a fost indemnat de catre tatal sau, Gheorge Stefanet, sa-si faca o cariera in muzica, ocupatia de baza a familiei. Datorita acesteia Marcel a intalnit-o pe sotia sa - Cornelia. Actualmente, cei doi au impreuna o fiica de aproape sapte anisori, pe nume Alexandra.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie