16.06.2022
Eleganta si rafinament la petrecerea Top Sexy 2022! Vezi ce tinute au purtat cele mai frumoase femei din Moldova la eveniment: „Dimineata am fost la probele acestei rochii si pana seara am luat-o” - VIDEO

Sexualitate nu este despre rochii scurte sau decolteuri, cred cele mai sexy femei din Moldova. Totusi ele sunt constiente ca tinutele pe care le poarta vorbesc mult despre personalitate, de aceea fiecare si-a dorit sa iasa in evidenta. In ce tinute au straluci la petrecerea Top Sexy 2022, dar si ce aveau in posetele sale participantele topului, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Cele mai sexy femei din Moldova stiu ca imaginea conteaza. La eveniment participantele topului s-au intrecut in tinute una mai sexy ca alta.

Gazda evenimentului, Rodica Cioranica a optat pentru o rochie indrazneata, creata special pentru ea. „Dimineata am fost la probele acestei rochii si pana seara am luat-o. Este o rochie creata in Moldova special pentru mine. Imi era dor de o rochie foarte scurta.”, a spus Rodica.

Ce onoare! Soprana Valentina Nafornita, alaturi de Emmanuel Macron si Maia Sandu. Ce a marturisit artista: „Domnul Macron mi-a promis ca va veni sa-mi vada urmatoarea reprezentatie la Paris..” - FOTO/VIDEO

Eleganta si sexy, Anei Irina i-a luat un sfert de ora sa se pregateasca pentru eveniment. „M-am grabit foarte mult, doar parul l-am aranjat la salon. Costumul este unul simplu din mass market, iar sandalele de la Jimmy Chоо.”

Felicia Dunaf a optat pentru o tinuta all black. „Foarte repede am ales tinuta, nu m-am gandit mult. Sandale cat mai intalte, rochita din satin pentru ca este actuala si in acest an, o gentuta si un sacou in caz ca va fi putin racoare.”, a mentionat interpreta.

Sexy ca de obicei a fost si Dianna Rotaru. „Am o rochie cu un decolteu foarte incomod pentru altii. Totul este foarte simplu si actual. Important eu sa ma simt comod in ceea ce port.”

Cele mai sexy femei din Moldova au fost provocate sa arate si ce poarta in posete. „Am telefonul si rujul Dior.”, a povestit Rodica Cioranica. De asemenea Ana Irina a mentionat ca are in geanta cheia de la masina, un creon de buze si un luciu.

In mediul online se zvoneste ca Zendaya ar fi insarcinata! Ce a raspuns actrita internautilor

Totodata Doina Stratan a spus: „Ce poate sa tina o femeie in geanta? Chei si bani. Bani in cazul in care trebuie sa imi schimb tinuta si chei pentru a putea merge oriunde imi doresc eu.”

Articole din aceeasi categorie