20.11.2020
INNA i-a facut cadou prietenei ei masina visurilor

Asa prieteni sa tot ai! INNA si-a surprins cea mai buna prietena cu un cadou la care multi nici n-ar indrazni sa viseze. Mai exact, o masina nou-nouta, de culoare roz, in valoare de peste 20.000 de euro.

Norocoasa este Anca Buldur, tanara care are grija ca INNA sa arate impecabil de fiecare data. Cele doua se cunosc de 15 ani, iar Anca i-a fost alaturi de la inceputul carierei. 

Citeste si :  Inna vorbeste pentru prima data despre operatiile estetice pe care le are

In „Dance Queen’s House”, casa in care INNA s-a izolat si compune muzica alaturi de cei mai tari producatori, a fost Pink Day, zi inspirata de Anca si dedicata ei. Cu aceasta ocazie, INNA i-a facut cadou Ancai masina visurilor ei: un Fiat Abarth, de culoare roz. 

„Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alaturi, asa ca am decis ca una dintre zilele din casa sa fie pink day, culoarea ei preferata. Toti ne-am imbracat in roz, iar ea a crezut ca este complicele unei surprize pentru mine, cand de fapt, ea a fost cea surprinsa. A fost cu lacrimi de fericire si ma bucur ca am putut sa ii ofer cadou masina visurilor ei…roz”, a spus INNA.

Cea mai buna prietena a INNEI a izbucnit in lacrimi cand a vazut surpriza pregatita de artista. „Ieri s-a lasat cu lacrimi ... de bucurie! Nu mi-am imaginat vreodata asa cadou, asa zi plina de emotii Inca ma ciupesc si ma uit la vlog intruna pentru ca nu realizez ce s-a intamplat! Va multumesc din tot sufletul meu roz”, a scris make-up artistul pe contul de socializare.

Toata actiunea apare in vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI in playlist-ul Dance Queen’s House. In playlistul primelor 16 episoade, INNA vorbeste despre operatii estetice, cade in piscina din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul in Fierbinti, raspunde unor intrebari incomode, dar face si sesiuni muzicale. INNA are peste 6.2 milioane de abonati, dar si pe Instagram (2.9 milioane de followers) si Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse in engleza si spaniola.

Citeste si :  Inna si Deliric au pus pe jar imaginatia fanilor. In ce ipostaza s-au pozat indragostitii

Sursa foto/video: Instagram, YouTube

Articole din aceeasi categorie