18.06.2020
In curand va aparea un nou film despre Printesa Diana. Iata cine va juca rolul principal

Nu ai sa crezi ce actrita a fost aleasa pentru a o interpreta pe Printesa Diana in filmul „Spencer1! Bella din „The Twilight Saga” o va juca pe Lady Diana in noua ecranizare.

Citeste si : Secretul Printesei Diana de a iesi perfect in fotografii a fost descoperit. Afla ce facea

Conform informatiilor publicate pe site-ul Usmagazine.com, regizorul Pablo Larrain a decis ca cea care intra in rolul sotiei printului Charles in noul sau film va fi nimeni alta, decat Kristen Stewart.

Ecranizarea este despre cele trei zile in care Printesa de Wales intelege ca ea vrea sa plece din Familia Regala si de la sotul sau in timp ce petrece Craciunul la casa Sandringham.

Regizorul, in varsta de 43 de ani, a mentionat pentru acelasi site de ce a hotarat sa faca un film despre femeia indragita de toti. Acesta a afirmat ca: „toate vor si fie printese, insa este o decizie importanta sa vrei renunti la acest titlu. Pentru mine acesta este un basm cu capul in jos. Intotdeauna am fost foarte surprins de asta si am crezut ca trebuie sa-i fi fost foarte greu sa ia aceasta decizie. Exact acest lucru si este inima filmului.”

De asemenea, Larrain a mai explicat de ce vrea ca rolul sa-i apartina lui Kristen. „Ea poate fi in multe feluri: foarte misterioasa, foarte fragila si, in cele din urma, foarte puternica, de aceea avem nevoie de Kristen. Modul in care a raspuns scenariului si modul in care se apropie de personaj, este foarte frumos de admirat. Cred ca va iesi ceva uimitor si intrigant”, a declarat barbatul.

Titlul „Spencer” a fost ales din cauza ca numele de familie a Printesei era anume acesta. Filmarile se preconizeaza a fi incepute in primele luni ale anului 2021.

Citeste si : Lucruri mai putin stiute despre Printesa Diana. Ea a fost prima mireasa regala din istoria britanica care avea un job

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie