18.08.2023
Cu ce dieta si-a revenit Blake Lively spectaculos dupa fiecare sarcina?

La 36 de ani, arata ca o adolescenta, desi are patru copii, toti cu unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, Ryan Reynolds.

Inca ne-a ramas in minte spectaculoasa ei tinuta purtata anul trecut la MET Gala, semnata Atelier Versace, pe care a purtat-o atat de princiar impreuna cu o tiara special realizata de Lorraine Schwartz. Un outfit demn de casele regale, care zilele acestea chiar se afla expusa la Kensington Palace laolalta cu alte 200 de rochii fabuloase, in cadrul unei colectii despre cum epoca georgiana a influentat moda. Si a fost amuzant s-o vedem pe insasi Blake Lively sarind peste cordonul care ii impiedica pe vizitatori sa atinga exponatele, pentru a aranja mai bine poalele rochiei.

Palarii din paie, sepci si paname! TOP 5 accesorii pentru cap la moda in aceasta vara - FOTO

Si acum, ca si atunci, Blake Lively arata ravasitor de bine, desi anul trecut silueta ei ascundea o sarcina de doua luni, iar la momentul prezent este la cinci luni distanta de a patra ei nastere. Da, Blake si sotul sau, actorul Ryan Reynolds, au patru copii si sunt parinti full time. Si, in ciuda proiectelor in care este implicata, actrita nu si-a pus niciodata problema ca o sarcina ar putea sa-i strice formele. Ce-i drept, o ajuta si gena, dar nici nu s-a neglijat, luand masuri dupa fiecare nastere.

Dieta cu patru mese pe zi

Poate ca pare firava si greu de „ingrasat“, insa chiar si aceasta blonda cu gene bune a reusit sa acumuleze 27 de kilograme la prima sarcina. Si asta pentru ca obiceiurile sale alimentare „sunt ingrozitoare si iubesc prea mult mancarea. Familia mea e din sudul Americii, asa ca ce mancam noi nu e tocmai ce recomanda medicul“, dezvaluie amuzata vedeta din „Gossip Girl”. Din fericire, insa, corpul ei raspunde bine la diete usoare, Blake Lively nefacand excese alimentare defel. Ba chiar are patru mese pe zi si nu crede in infometare, ci in portiile mici.

Meniu variat

Blake isi incepe ziua cu un pahar mare cu apa, baut pe stomacul gol, asa cum am tot auzit ca fac si alte vedete, care pun pret pe hidratare si pe sanatatea celulara. Totodata, actrita nu sare niciodata peste micul dejun, la care mananca o omleta facuta din doua oua cu ulei de cocos, langa o mica salata, sau o portie de fructe cu ovaz fara gluten, care ii echilibreaza nivelul de zahar si ii da energie peste zi. Ca gustare, prefera un shake din fructe si legume proaspete, care o ajuta sa stea departe de „rontaiala“. Shake-ul ei preferat contine napi, sfecla, patrunjel, ananas, mere verzi, menta si lamaie.

dieta omleta cu legume   shutterstock 645857881 jpg

La pranz, isi prepara un piept de pui ori de curcan sau o bucata de peste, alaturi de cartofi dulci si o salata cu avocado si nuci. Cina e similara, doar ca inverseaza sursa de proteina (daca a mancat carne de pasare la pranz, va servi peste seara si invers), iar legumele le gateste la abur, langa o portie de orez natur.

Nu va inchipuiti, insa, ca ea nu scapa la delicii precum macaroane cu branza (celebrele mac&cheese), lava cake, briose sau macarons! Mai ales ca spune ca „daca s-ar trezi la 4 dimineata intr-o sambata noaptea, ar fi doar pentru ca ar coace prajituri!“. Totusi, recunoaste ea, „atunci cand nu mai incap in haine, mananc quinoa o saptamana si apoi ma simt iar bine in pielea mea“, a dezvaluit ea pentru revista „In Style”.

dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg

Ce a scos din alimentatie?

Actrita nu e foarte stricta in privinta alimentatiei, ci e atenta la cantitatea pe care o mananca si la calitatea produselor, pe care le procura din pietele de fermieri. In schimb, a exclus din meniul ei glutenul si sosul de soia, pe care inainte il punea in diverse preparate. In plus, nu consuma niciodata alcool si, pentru a se binedispune alaturi de apropiatii ei care mai degusta un vin sau un cocktail, si-a facut propriile mixuri de bauturi fructate, pe care le-a si comercializat sub numele Betty Buzz – ulterior creand si varianta slab alcoolizata de Betty Booze.

Rutina de sport

Blake Lively   Instagram jpg

Blake Lively admite ca nu e o fana a sportului, insa, dupa ce a devenit pentru prima data mama, a reusit sa slabeasca si sa se tonifieze cu ajutorul orelor de fitness si Pilates. La inceput, actrita muncea 4-5 zile pe saptamana la sala alaturi de un antrenor personal, iar acum a redus programul la 1-2 sedinte pe saptamana, preferand miscarea in natura: plimbari, hiking, inot si, bineinteles, joaca cu cei patru copii: fetele James (9), Inez (7), Betty (3 ani si jumatate) si un bebelus de 5 luni.

Articole din aceeasi categorie