24.03.2020
Fosta Miss Italia a decedat. Presa anunta ca motivul mortii ar fi noul tip de coronavirus

Ieri s-a stins din viata vedeta cinematografului italian, Lucia Bose. Actrita si fosta Miss Italia a plecat in lumea celor drepti la 89 de ani.

Pandemia de COVID-19 continua sa faca victime in lume. Ieri presa italiana a anuntat despre moartea Luciei Bose care, potrivit mass-media din Italia, a pierdut lupta cu COVID-19. Specialistii afirma ca persoanele in etate sunt cele mai predispuse pericolului de a deceda din cauza infectiei.

Citeste si : Urmaritorii Oxanei Voevodina, Miss Moscova 2015, ii cer fostului Rege al Malaeziei sa-si recunoasca fiul care-i seamana leit. „Lasul acela de sultan va regreta enorm ceea ce face.”

Nascuta la Milano, la 28 inauarie 1931, Lucia Bose a devenit foarte populara dupa ce a castigat titlul de Miss Italia si apoi s-a casatorit cu toreadorul spaniol, Luis Miguel Dominguin, cu care a avut trei copii: Miguel, Paola si Lucia.

Chiar si inainte de aceasta casatorie, in 1955, Lucia Bose era una dintre actritele cele mai respectate in Italia dupa ce jucase in filmele unor mari regizori precum: Michelangelo Antonioni („La signora senza camelie”, „Cronaca di un amore”), Federico Fellini („Satyricon”), Luis Bunuel („Cela s’appelle l’aurore”), Juan Antonio Bardem („Muerte de un ciclista”) sau Jean Cocteau („Le Testament d’Orphee”).

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie