10.03.2023
Ai o problema estetica pe care vrei s-o rezolvi de mult timp? Vezi ce trebuie sa stii despre chirurgia plastica: „Se fac trei operatii in aceeasi incapere si corpul femeii revine la forma in care a fost pana la nastere...” - VIDEO

Veronica Vizdoaga - medic sef, Igor Sumarocov - Chirurg ORL, Rano Radu - chirurg maxillofacial, au fost in studioul emisiunii O Seara Perfecta si au impartasit din experienta lor de munca.

„Eu reprezint o clinica de medicina estetica. Clinica se ocupa cu tratarea la orice problema estetica. Nu doar estetice, dar si functionale. In clinica lucreaza si medici dermatologi. Suntem o echipa. Avem opt medici chirurgi si patru dermatologi.”, a spus Veronica Vizdoaga, medic sef la clinica Alter-Med. 

Bloggerul moldovean, Nikolai Lebedev, a castigat peste un 1,5 milioane de dolari in ultimele doua luni pe platformele online: „Eu pur si simplu traiesc si filmez tot ce se intampla in jurul meu...”. Ce dezvaluiri a facut acesta - VIDEO

In echipa Alter-Med sunt medici buni, care au venit de peste hotarele tarii: „Noi aveam o echipa, dar asa s-a intamplat ca ei si-au schimat locul de trai si au venit sa lucreze la noi. Clinica Alter-Med si Republica Moldova are doar de castigat de la asa specialisti. Ei cunosc tehnologii noi si s-au prezentat foarte bine.”, a spus Veronica.

„Clinica s-a deschis in 2017. Dar avem un background mare, eu lucrez din 2003, iar chirurgul sef are peste 50 de ani de experienta.”, a mai adaugat aceasta.

„Adio, barbatul meu, cu sufletu-nghetat”. Daniela Costetchi, poezie dedicata fostului ei sot? - VIDEO

Una din cele mai interesante proceduri, este: „Remodelarea a mamei dupa nastere. Se fac trei operatii in aceeasi incapere si corpul femeii revine la forma in care a fost pana la nastere.”

Rano Radu este medic, chirurg, si sotia unui Moldovean: „Sotul meu e din Chisinau si ne-am mutat aici, eu am gasit dupa recomandari clinica Alter-Med si le-am transmis CV-ul. Imi place mult clinica si e foarte dotata. Moldova imi place, clima si mancarea.”

„In viata noastra totul se intampla cu un scop. Asa am ajuns si eu aici. Locul de munca este a doua noastra casa, trebuie sa fie un loc unde sa vrei sa mergi. Pentru mine era fooarte important ca colectivul sa fie unit.”, a spus Igor Sumarocov, chirurg ORL.

„Avem diferiti pacienti, de diferite genuri si sexuri. Toti vin cu problemele sale care-i macina, sau le creaza si alte situatii neplacute.”, a mentionat Rano.

Intr-un proiect clinica Alter-Med a facut gratuit o rinoplastia: „Ea era fericita ca in sfarsit a inceput sa respire normal.”, a spus Igor Sumarocov.

Despre planurile clinicii Alter-Med, Veronica spune: „Noi ne dorim sa schimbam mentalitatea populatiei noastre. Vrem ca femeia sa inteleaga ca daca a nascut doi sau trei copii ea isi poate modifica corpul, sa ajunga la cel pe care il avea pana la nastere, sa fie social activa. Un proiect pe care nedorim sa-l realizam este reablitarea femeii dupa nastere, iar cel de al doilea, ramane secret, e legat de copii cu patologii de la nastere.”

Articole din aceeasi categorie