13.08.2019
Filmarile la Aquaman 2 se amana. Ce a patit actorul Jason Momoa in timpul unor proteste din Hawaii
Jason Momoa este un adevarat activist cand este vorba de meleagurile sale natale. Actorul originar din Hawaii participa de cateva saptamani bune la protestele localnicilor care sunt impotriva constructiei unui telescop in zona. Momoa doreste stoparea proiectului stiintific in valoare de 1.4 miliarde de dolari.

„Imi pare rau, Warner Bros, nu putem filma Aquaman 2. Pentru ca Jason a fost lovit de un bulldozer, incercand sa opreasca distrugerea melagurilor sale natale.”, este mesajul postat de actor pe pagina sa de Instagram. Este o exagerare, pentru ca actorul pare in stare perfecta in postarile urmatoare. Momoa nu este singura celebritate care lupta sa opreasca aceasta constructie – luna trecuta Dwayne „The Rock” s-a alaturat protestului.

Aquaman a avut un super succes de box office, incasand din vanzarea biletelor un milliard de dolari din lumea intreaga. Partea a doua a filmului urmeaza sa apara in 2022. 

Rolul lui Khal Drogo din Game of Thrones l-a facut cunoscut pe Jason Momoa in intreaga lume, insa Aquaman l-a transformat intr-un adevarat superstar. Unul dintre cei mai doriti barbati din lume, Jason Momoa este noul sex simbol de la Hollywood.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie