23.05.2019
Eva Timus – criticata de internauti pentru noul sau videoclip. „La 16 ani se poate de filmat asa ceva?”
Tanara interpreta din Moldova, Eva Timus, a devenit tinta criticilor pe Internet, dupa ce si-a lansat videoclipul intitulat „Sugarcoma”.

Noua productie video o prezinta pe moldoveanca in ipostaze mai mult decat tandre alaturi de un baiat. Fetita cu glas angelic de la concursurile muzicale din Rusia si Romania pare sa fi crescut foarte mult, cel putin versurile melodiei, dar si imaginile video sunt foarte sugestive in acest sens.

Internautii au sarit imediat cu critici la adresa Evei. „Intregul videoclip este un narcisism pur, piesa nu are sens. Desi te-am considerat foarte talentata, acest stil nu este al tau.”, „Textul este amuzant, ca si videoclipul de altfel.”, „Nu inteleg cum, cu o voce incredibil de frumoasa si puternica, poti sa canti piese simple, nu cu un inteles profund si sa nu daruiesti 100% din tine.”, „Nu stiu... sa filmezi asa ceva la 16 ani...”, „Observati ca toate comentariile pozitive sunt doar de la aceleasi fete tinere.. Aveti 16 ani, a fost chiar imposibil sa alegeti o melodie pe un alt subiect? Clipul este prea provocator pentru aceasta varsta. Daca eram in locul mamei si al tatalui tau as fi ars de rusine.”, „La 16 ani se poate de filmat asa ceva?”, au scris internautii.

Au fost insa si cei care i-au apreciat noua realizare si au incurajat-o sa continue.

Da si tu play melodiei si spune-ne ce parere ai?

Sursa foto: Instagram.com/ Eva Timus

Articole din aceeasi categorie