17.08.2023
Ellen DeGeneres si Portia De Rossi au implinit 15 ani de casatorie: „Sunt atat de binecuvantata” - FOTO/VIDEO

Ellen DeGeneres si sotia sa, Portia De Rossi, au implinit 15 ani de casnicie.

Ellen DeGeneres si Portia De Rossi au sarbatorit miercuri, pe 16 august, 15 ani de casnicie. Cu aceasta ocazie speciala, fosta prezentatoare de talk-show in varsta de 65 de ani a postat pe Instagram o fotografie cu ea si sotia ei, in varsta de 50 de ani, pe o barca si un ocean in spatele lor.

Ellen DeGeneres si Portia De Rossi sarbatoresc 15 ani de casnicie

In fotografie, Ellen DeGeneres a purtat un look complet negru in timp ce se imbratisa cu Portia De Rossi. Vedeta din Arrested Development a purtat un cardigan colorat cu un design sofisticat peste o tinuta complet alba, iar amandoua au stat desculte pe puntea vasului, cu o formatiune stancoasa in fundal. Fanii si alte celebritati au lasat mesaje emotionante si felicitari pentru fericitul cuplu in comentarii.

Ellen DeGeneres a scris si un scurt si dulce mesaj pentru Portia De Rossi, cu care este casatorita din 2008, in descrierea fotografiei.

„Pentru sotia mea de 15 ani – Ma indragostesc mai mult de tine in fiecare zi. Viata mea este binecuvantata pentru ca tu esti in ea. Aniversare fericita”, a scris ea. 

Doina Sulac - fotografie rara alaturi de fiul ei! Cat de mult a crescut - FOTO

De cand The Ellen DeGeneres Show s-a incheiat in 2022, Ellen DeGeneres si Portia De Rossi au fost mai discrete in ultima vreme. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a postat un selfie cu ele doua pe Instagram-ul ei in iunie, iar cuplul si-a reinnoit juramintele in februarie. Comedianta a dezvaluit ca Portia a surprins-o la petrecerea de ziua ei de nastere cu o ceremonie improvizata de reinnoire a juramintelor, rostita de Kris Jenner, cu o multime de invitati celebri, precum Printul Harry, Meghan Markle, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston si Brandi Carlile.

Ce surpriza i-a pregatit Portia De Rossi sotiei sale de ziua ei de nastere

Ellen DeGeneres si Portia De Rossi sunt impreuna din 2004, iar cand si-au reinnoit juramintele, Portia a spus ca este atat de recunoscatoare pentru dragostea si viata pe care o are alaturi de partenera ei.

„M-am gandit ce realizare mai mare as putea avea in viata mea decat sa fiu iubita de cineva care este atat de magnific si incredibil ca tine. Cat de norocoasa sunt sa fiu cu cineva care ma accepta asa cum sunt. Care ma iubeste pentru ceea ce sunt. Si asta esti tu. Intotdeauna a fost asa”, a spus Portia.

Ellen DeGeneres si Portia de Rossi sunt casatorite din 2008, iar uniunea lor legala a fost facuta in perioada dintre momentul in care casatoriile intre persoane de acelasi sex au fost legalizate in California, ca apoi o schimbare legislativa, Prop 8, sa le puna in pericol statutul marital. Totusi, judecatorii au recunoscut casatoria, dat fiind ca aceasta se oficiase inainte de data la care a fost modificata legea.

Vara - timpul perfect pentru citit! TOP 9 recomandari de carti motivationale de la Olga Tapordei - FOTO

De Rossi si-a surprins in mod evident sotia, Ellen DeGeneres, parand uluita in clipul postat online. Cele doua sunt vecine, in Montecito, cu Harry si Meghan, iar relatia apropiata dintre Meghan Markle si Ellen DeGeneres este una de durata. In 2021, Markle a acordat un interviu gazdei TV, vorbind despre viata ei in California.

Articole din aceeasi categorie