22.08.2023
Ea ne va reprezenta tara la concursul Miss International 2023! Vezi cat de frumoasa este Djulieta Calalb - FOTO

Djulieta Calalb este cea care ne va reprezenta tara la Miss International 2023.

Pe 26 octombrie la Tokyo, Japonia va avea loc cea de-a 61-a editie a concursului Miss International.

44 de canditate din diferite tari isi vor reprezenta bastina si vor concura pentru titlul de Miss International 2023. Djulieta Calalb este cea care ne va reprezenta tara la acest concurs.

„Ma simt onorata sa va anunt ca biroul @miss_moldova m-a intitulat MISS INTERNATIONAL MOLDOVA 2023. Acest concurs de frumusete, @missinternationalofficial, plasat in TOP 4 cele mai prestigioase din lume, va avea loc pe 26 octombrie in Japonia, Tokyo. Imi exprim recunostinta biroului Miss MOLDOVA pentru incredintarea acestei posibilitati unicale potentialului meu. Cu cea mai mare placere, ma implic in procesul de pregatiri si ma voi dedica total misiunii mele de a-mi reprezenta tara cu mandrie si demnitate la cel mai inalt nivel”, a mentionat Djulieta pe contul ei de Instagram.

Anastasia Nichita - criticata dur de internauti din cauza aspectului fizic! Vezi ce raspuns a dat luptatoarea pe pagina sa de Instagram - FOTO

De asemenea, ea a adaugat: „Dragii mei, sunt sigura ca voi avea parte de aprecierea voastra care conteaza enorm de mult pentru mine. Datorita sustinerii voastre, voi avea mai multa incredere si influenta de a promova cultura, traditiile si valorile neamului nostru. Va multumesc pentru atitudine si incurajare”.

Iuliana Beregoi a ajuns de urgenta la spital! Ce i s-a intamplat cu o seara inainte: „Ma doare extrem de tare...” - FOTO/VIDEO

In acest an modelul Jasmin Selberg din Germania isi va incorona succesoarea la sfarsitul evenimentului.

Articole din aceeasi categorie