22.08.2023
Iuliana Beregoi a ajuns de urgenta la spital! Ce i s-a intamplat cu o seara inainte: „Ma doare extrem de tare...” - FOTO/VIDEO

Se pare ca din cauza oboselii, Iuliana Beregoi a ajuns chiar din primele ore ale diminetii la spital, acolo unde a stat pe perfuzii.

Cu o zi inainte, interpreta a pornit la drum din Romania spre Republica Moldova si a avut de condus 7 ore de una singura. „Buna tuturor, dragii mei. Eu am plecat spre Moldova. Am de condus iar 7 ore. Singura din pacate, dar e foarte misto sa stai asa singura, sa conduci, sa asculti muzica”, a mentionat Iuliana.

Spre seara, artista a reaparut in mediul online, acolo unde a povestit: „Jur ca nu am patit niciodata nimic, dar nu inteleg ce a fost cu drumul asta. Da imi este atat de rau, cred ca am febra. Ma doare extrem de tare stomacul, dar extrem de tare, nu mai pot si am mai prins si coada imensa la vama. Nu mai pot”.

Dupa mai multe ore de absenta de pe Instagram, moldoveanca a facut publice 2 fotografii. Una de aseara si alta de astazi dimineata, din spital.

Sam Asghari a inceput sa se deghizeze! Nu mai suporta paparazzi dupa anuntul divortului de Britney Spears - FOTO

Interpreta nu a venit inca cu o reactie la cele intamplate.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

A fost lansat trailer-ul filmului autohton „Puterea Probabilitatii”! In lungmetraj s-a filmat o bloggerita populara de la noi - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie