18.05.2020
E imposibil sa te uiti fara lacrimi! Dan Balan a lansat o piesa in limba ucraineana! „Acest clip e de un milion de ori mai bun decat videoclipurile scumpe, filmate de Timati si Kreed”

Dupa finalizarea emisiuni Vocea Ucrainei si lansarea cu succes a unei melodii in duet cu Tina Karol, Dan Balan ne surprinde cu o melodie in ucraineana, realizata in colaborare cu Oksana Mukha, castigatoarea editiei de anul trecut a concursului Vocea Ucrainei.

Citeste si : Internautii - cuceriti de noua poza a lui Dan Balan si Tina Karol! Lenuta Burghila: „Superbi, fericire! O pereche deosebita...”

Piesa intitulata Все пробачити e in limba ucraineana, dar contine si cateva versuri in limba romana.

Da play si savureaza!

La scurt timp de la lansare, productia video a acumulat peste 9 milioane de vizualizari si o multime de comentarii pozitive, internautii apreciind profunzimea si simplitatea videoclipului.

„Acel sentiment cand acest clip este de un milion de ori mai bun decat videoclipurile scumpe, filmate de Timati si Kreed”, „E imposibil sa te uiti fara lacrimi!”, „Mi-a placut foarte mult ideea de a uni intr-o piesa limba romana si limba ucraineana”, au scris acestia.

Dan nu se limiteaza doar la lansarea de videoclipuri si la jurizarea emisiunii Vocea Ucrainei. Acesta se pregateste de lansarea unui nou proiect, intitulat, de asemenea, Все пробачити.

Noul proiect al artistului va fi asemanator cu emisiunea din Romania - Iarta-ma. In studio vor aparea persoane care poarta pe inima si suflet o grea povara si care vor sa-si ceara iertare de la persoanele pe care le-au suparat.


Oamenii nu s-au vazut cate 5-10 ani si in mare parte din cauza unei dureri. Cel mai des este foarte greu de iertat, dar unii gasesc puterea s-o faca. Mesajul este ca trebuie de iertat tot. E greu sa traiesti cu o piatra pe suflet.”, a spus cantaretul intr-un interviu despre emisiunea care promite a fi lansata in curand.


Se pare ca Dan Balan are planuri mari in Ucraina. Dupa ce a fost jurat doua sezoane la Vocea Ucrainei, acesta a fost foarte indragit de publicul de acolo, care abia astepta noutati de la cantaret.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie