24.06.2022
Dupa o pauza de cateva luni, Morgenstern revine cu o noua piesa! Vezi impreuna cu cine a lansat Alisher hit-ul: „Colaborarea aceasta este intr-adevar neasteptata” - VIDEO

Ultima piesa, Morgenstern a lansat-o cu aproximativ 3 luni in urma, iar acum interpretul a uimit cu o noua colaborare impreuna cu artistul rus The Limba.

Despre lansarea melodiei a anuntat atat Alisher cat si The Limba pe paginile lor oficiale de Instagram, publicand cate o secventa video din piesa.

Cantecul se numeste „Izvesnii”, iar versurile acestuia reflecta insasi viata artistilor care uneori sunt obositi de popularitate.

In curand va urma si lansarea videoclip-ului, astfel, The Limba a postat si cateva cadre de la filmari.

In doar cateva ore melodia a adunat aproape 200 de mii de vizualizari pe Youtube, dar si comentarii din partea internautilor.

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

 „Colaborarea aceasta este intr-adevar neasteptata. Din primele secunde am inteles ca este o piesa grozava.”, „Vocea lui Morgenstern ma linisteste.”, „Va fi hit-ul acestei veri.”, au scris cativa fani ai artistilor.

Te casatoresti in viitorul apropiat si nu stii ce buchet de mireasa sa-ti alegi? Florista Lilia Grabovscaia iti prezinta tendintele din acest sezon in materie de flori: „Daca mireasa doreste ceva clasic, atunci optam pentru...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie