14.09.2020
Doina Sulac - in culmea fericirii! „Ii multumesc Presedintelui tarii pentru distinctia acordata.”

Saptamana trecuta, mai multi artisti de la noi au fost premiati de Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu medalii si ordine.

Citeste si :  Artistii au facut coada la Presedintie dupa distinctiile oferite de Igor Dodon! „Sunt adevarati promotori ai culturii moldovenesti...”

Printre interpretii decorati a fost si Doina Sulac, fiica regretatului Nicolae Sulac. Cantareata a obtinut titlul de „Artist Emerit” si cu aceasta ocazie, a publicat, pe pagina sa de Facebook, niste fotografie insotite de un mesaj prin plin de recunostinta. Doina se mandreste cu performantele sale in muzica si a tinut sa le multumeasca parintilor sai, admiratorilor, dar si Presedintelui Igor Dodon, pentru apreciere si sustinere.

 

„Astazi este o zi speciala in cariaera mea, in drumul vietii pe care l-am parcurs pe taramul artei. Astazi am fost decorata cu distinctia „Artist Emerit” al Republicii Moldova. De-a lungul anilor am contribuit la promovarea cantecului nostru popular, atat in R.M, cat si peste hotarele ei. Am avut fericita ocazie sa cunosc oameni de valoare mare, care m-au marcat profund atat in viata, cat si in cariera mea profesionala. Am colindat multe tari in care am gasit o parte din Moldova, prin oamenii din diaspora, oameni cu suflet mare si dragoste de tara. Dedic aceasta distinctie oamenilor care imi apreciaza talentul si creatia, care imi asculta si imi iubesc cantecele. Vreau sa multumesc parintilor, mamei mele pentru ceea ce am ajuns sa fiu, tatalui meu care m-a ghidat din copilarie pe urmele sale... Presedintelui tarii pentru distinctia acordata.”, a notat interpreta in descrierea pozei.

Internautii nu au ezitat sa aprecieze postarea si sa o felicite pe Doina cu acest prilej deosebit: „Felicitari!”; „La mai mult si la mai mare!”; „Succes in tot ce intreprinzi!”

Alaturi de Doina Sulac, titlul de „Artist Emerit” l-au primit: Costi Burlacu si Corina Tepes, Igor Rusu, Vasile Ciubuc, Mihai Gandraman, Ion Glodea, Vitalie Maciunschi, Dumitru Mitu, Olia Tira, Serghei Teleba si Veaceslav Timofti.

Citeste si :  Solistul trupei „Zdob si Zdub”, Roman Iagupov - indignat dupa ce a primit titlul de „Artist al Poporului”! „Sfera artei a ramas ultima in lista prioritatilor statului.”

Surse foto: Google.com, Facebooj.com

Articole din aceeasi categorie