17.03.2022
O graviduta si-a rasplatit sotul cu un Lamborghini pentru ca este grijuliu cu ea pe perioada sarcinii - FOTO

O tanara de 19 ani din Malaysia, insarcinata pentru prima oara, si-a surprins sotul cu un cadou inedit. Anes Ayuni Osman a vrut sa-l recompenseze pentru tot suportul pe care i l-a oferit pe parcursul sarcinii, dar si pentru noptile nedormite care vor urma. 

Anes nu s-a uitat la bani si i-a cumparat barbatului iubit un Lamborghini Huracan Evo, in valoare de peste 250.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Clipul s-a viralizat rapid si a adunat peste 1,5 milioane de vizualizari pe TikTok. In clip, barbatul, pe nume Weldan Zulkefli, apare legat la ochi intr-o reprezentanta plina de masini de lux. 

Dincolo de aparente cu Gaia Panzaru! „Razboiul informational - un razboi nedeclarat, fara reguli si fara arme propriu zise, un razboi crud si teribil, care ne ucide pe interior, incet, dar sigur…”

Weldan a devenit vizibil emotionat dupa ce a vazut masina si si-a imbratisat sotia in timp ce i-a multumit pentru darul generos.

„Multumesc, sotule! Indiferent cat de mare este valoarea acestui cadou, tot nu poate egala bunatatea ta”, a scris Anes in dreptul clipului viral. 

Anes este o antreprenor de succes, cu afaceri in domeniul cosmeticii, din Kelantan. Ea si Weldan s-au casatorit anul trecut, in februarie. 

„Ii sunt recunoscatoare pentru sacrificiul sau, dar si pentru ce va urma. Exista posibilitatea sa am o nastere prin cezariana, asa ca va trebui sa aiba grija de copil zi si noapte. Mamele care au trecut prin asta stiu cat de dureroasa este o cezariana, asa am nevoie de ajutor din partea sotului”, a mai spus tanara care va naste la sfarsitul lunii martie. 

Marina Carnat a renuntat la Instagram! Bloggerita a facut marturisiri uimitoare: „Prin incapatanarea si orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit” - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie